Колагенът vs. възрастта. Втори рунд

Северина Докова 14 June 2019

Искам да започна с това, че съм решила да продължа да пия Collagen Beauty, а не да се огранича с двата месеца препоръчително приемане за постигане на видими резултати.

Не само времето мина неусетно, но и аз се чувствам тонизирана. Въпреки че не мога да измеря сама с просто око колко процента са намалели бръчките ми и дали съм достигнала обещаните 20%, то определено мога да „измеря” как се чувствам, как се виждам в огледалото и какво споделят приятелите ми за вида ми.

Шейсет дни по-късно забелязвам, че тенът на лицето ми е доста свеж и сияен и дори няма нужда от фон дьо тен. Сутрин използвам само слънцезащитен крем, защото кожата ми е склонна към пигментации, а не искам да разваля добрия резултат.

Междувременно пътувах до Лондон за няколко дни и беше изключително удобно да нося необходимите „дози” колаген с мен.

От нашия бюти редактор Люба Вангелова научих ценен съвет – хиалурон се пие сутрин, колаген – вечер. Затова реших да комбинирам с още един продукт на Doppelherz по тази схема, хранителната добавка на капсули Хиалурон (обогатени с витамин C, Q10, цинк и биотин).

Имам чувството, че благодарение на витамините C, А и Е, на асай берито, които са добавени в колагена, не само кожата се озарява, но и цялостно се чувствам заредена с енергия, което е супербонус, особено като слушам покрай мен хората как са в перманентна пролетна умора.

Продължавам да тренирам усилено и съм готова за лятото! Само да дойде...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР