Урок по стил от Моника Белучи

Как да носим анималистичен принт - вижте невероятната визия на актрисата, с която се появи на галавечерята на Madame Figaro

eva.bg 15 April 2019

Снимка: Instagram

Освен с красотата си, Моника Белучи винаги е впечатлявала с невероятния си стил. Дори и най- „капризните“ тоалети не са проблем за актрисата.

Последният урок по стил, който може да получим от г-жа Белучи, е как да носим анималистичен принт правилно.

Във френската столица се проведе тържествената галавечеря на списание Madame Figaro. На събитието 54-годишната италианска актриса се появи в своя ярък и ефектен тоалет – рокля с леопардов принт от Alexandre Vauthier, съчетана с клъч от Chanel и токчета Christian Louboutin.

Тъй като роклята е достатъчно изразителна, Моника е заложила на лек грим, черни аксесоари, които се ограничават само до чантата и обувките, тъй като бижутата биха направили визията й твърде натруфена.

Около Моника Белучи напоследък се говори по повод новата й връзка с френския скулптор и бивш модел - Николас Лефебре. Доскоро двамата избягваха публичността на връзката си, но сега вече официално са забелязвани заедно по различни светски събития. Дебютната им поява като двойка се състоя на ревюто на Chanel в Париж, в рамките на Седмицата на модата.

Миналата година, пред списание Paris Match, Белучи сподели, че за пръв път след връзката й с Венсан Касел се чувства обичана и влюбена отново. Бракът й с Касел продължи 20 години, като после бе трудно и за двамата да отворят нова страница. За Венсан това се случи миналата година, когато сключи брак с топмодела Тина Кунаки. Моника пък се радва на обожанието на артист с приключенско сърце, който от ранните си години пътува из целия свят. „Само мъж с чувствителна душа може да оцени женската уязвимост, без да иска да доминира.“, казвала е Моника. Вероятно у Николас е открила точно това, което търси.

Вижте как Моника Белучи се превърна в звездата на парижката вечер в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР