Новият мъж до Моника Белучи

Тя е на 54, а той на 36. Какво още знаем за Никола Льофевр, който открадна сърцето на красавицата

eva.bg 12 March 2019

Снимка: instagram

След развода й с Венсан Касел, Моника Белучи не бързаше да се впуска в нови отношения. Бракът й с Касел продължи цели 20 години, след които едва ли е лесно човек да си прави каквито и да било планове относно любовта.

Самият Венсан бе споделил пред италианското Vanity Fair, че никога не си е мислел за повторен брак, след като пътищата му с Моника се разделят. Все пак френският актьор се реши да каже „да“ отново през август миналата година на топмодела Тина Кунаки, с която имаха двугодишна връзка.

Междувременно някой успя да открадне сърцето и на 54-годишната Моника Белучи. Миналата година пред списание Paris Match тя сподели, че за пръв път след връзката й с Венсан се чувства обичана отново. Нещо повече – чувства се влюбена. Мъжът, който я спечели е Никола Льофевр. Доскоро двамата бяха изключително дискретни в отношенията си и избягваха публичността.

Дебютната им поява като двойка се състоя преди броени дни на ревюто на Chanel в Grand Palais. Двамата се държаха за ръце на събитието, а папараците неведнъж ги уловиха да се целуват по улиците.

Какво знаем за привлекателния мъж до Моника? Никола е френски скуплтор и бивш модел, който притежава галерия в Париж. Работата му в света на изкуството го задължава да пътува често, също както и самата Белучи. Отново пред Paris Match тя бе споделила, че поради това, че партньорът й също има натоварен график, двамата се разбират отлично. „Изживявам прекрасен момент и се преоткривам“, каза тя.

Рефебре e на 36, живее и твори в Париж, макар и от най-ранни години да пътува по целия свят, и има осемгодишна дъщеря на име Анахи. „След отдаването ми в изкуството, се запознах с друг вид отдаденост – станах баща. Анахи е моята прекрасна русалка, която прави изкуството ми много по-добро“, казва той в интервю за The Socialite Family.

След отдадеността му на изкуството и приключението да бъде баща, в сърцето на Никола се отваря място за нова страст и това е Моника Белучи. "Само мъж с чувствителна душа може да оцени женската уязвимост, без да иска да доминира", казва Моника Белучи.  Може би Никола е именно такъв.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР