Говори с EVA... на тема пълна промяна

20 March 2019

„Говори с EVA” е поредица от събития, в които ще ви срещнем с интересни хора и ще ви дадем възможност да чуете техните необикновени истории. Първото от тях ще се проведе на първи април от 18.00 часа в Гранд Хотел София. Темата е „Пълна промяна“.

Можем ли да започнем живота си отначало?

Има хора, които не се страхуват да започнат наново, ако обстоятелствата са го наложили, или ако самите те са решили, че не биха могли да живеят по стария начин. Хора, които знаят, че животът започва там, където свършват страховете.

Четирима от тези хора ще бъдат наши лектори. Ще имате възможност да се запознаете с Тина и Кевин Брасингтън, Златина Георгиева и Людмил Дренски и да чуете техните истории. Повече информация може да откриете тук. Събитието се провежда с подкрепата на Филип Морис България, Domaine Boyar, Alka Tea и Revita.

„Говори с EVA“ е естествено продължение на тематиката и профила на списание EVA. На страниците на EVA известни в цял свят личности, както и обикновени жени и мъже с необикновени житейски истории, са споделяли своя съкровен личен опит.

В „Говори с EVA“ ще пренесем тези истории във формата на лекции и дискусии на живо, а след това и в интернет с информация и видеа. Ще срещнем своята публика с хора, които управляват уверено своя собствен живот, хора визионери, вдъхновяващи, движещи света напред.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР