Страда от сценична треска

eva.bg 05 February 2019

Снимка: getty images

Нощта на наградите „Оскар“ наближава, както и нетърпението да видим кой ще се сдобие със златна статуетка. Но на самите участници в програмата на грандиозната вечер им предстои много подготовка... и стрес.

В интервю за „E! News“ Брадли Купър сподели, че е ужасен от факта, че на 24-и февруари трябва да излезе на сцената и да изпълни хита от „Роди се звезда“ - песента „Shallow. Фактът, че Лейди Гага ще я изпълни с него, не го успокоява.

Да, във филма Брадли съвършено влезе в ролята на рок звезда, но сега образът му трябва да стъпи на реалната сцена. Това притеснение го наляга и когато излезе да пее заедно с Гага на нейното шоу в Лас Вегас: „Бях ужасно притеснен. Мъчех се да запазя самообладание, като се молех да не разваля концерта й. Около два часа гледахме нейните невероятни изпълнения, нямаше как да не бъда ужасен“, споделя той.

Така или иначе хората, гледали „Роди се звезда“, бяха единодушни, че Брадли Купър има изненадващо хубав глас, предвид факта, че не е певец и музиката не е първата му страст. Затова всички евентуални грешки трябва да му бъдат простени, нали?

Роди се звезда“ има цели осем „Оскар“ номинации, песента „Shallow“ бе удостоена с четири „Грами“ номинации.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР