А Брадли Купър беше с мама Глория

eva.bg 28 January 2019

Снимка: getty images/guliver

Няма как в сезона на филмовите отличия и червените килими Брадли Купър да не вземе поне веднъж майка си като придружител. Е, отчете се и през този сезон. Снощи по време на церемонията по раздаването на Наградите на гилдията на актьорите той взе със себе си известната вече на всички мама Глория.

Не знаем какво е правила половинката му Ирина Шейк тази вечер и дали си е стояла вкъщи с бебето им, но сме сигурни, че на предстоящите Оскари едва ли мама Глория ще има честта да го придружава. За този червен килим вече никой няма да е в състояние да измести Шейк.

Глория Кампано е италианка, тя е от породата на вечните  блондинки, възрастта й е приблизителна, тоест някъде 70+, освен това има изключително симпатичен ръст тип "джобен формат“. Двамата стават особено близки след смъртта на баща му.  В семейството ми винаги сме били много близки и смъртта на баща ми беше брутално за всички. Все още не сме го преодолели. Имаме нужда един от друг“, каза преди време той по повод близките отношения с майка си.

По време на церемонията снощи тя седеше от едната страна на Брадли Купър, а от другата бе Лейди Гага. За да видите колко добре си изкараха майка и син – разгледайте галерията ни.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР