Под ръка с любовта

Двойките на червения килим – този път Брадли Купър избра Ирина Шейк, пред майка си

eva.bg 07 January 2019

Брадли Купър и Ирина Шейк

Снимка: getty images/guliver

Доскоро Брадли Купър обичаше да взема майка си като придружител за по-престижните червени килими. Мама Глория Кампано е италианка, блондинка на възраст 70+, тя e „джобен формат“ и по всичко личи, че има голямо влияние над сина си. Е, вече друга жена държи Брадли за ръка. Става въпрос за руския модел Ирина Шейк, която е майка и на първото им дете.

Не знаем какво се случва с мама Глория сега, но е факт, че под ръка с Брадли на червения килим снощи по време на наградите Златен глобус мина не блондинка на възраст 70+, а ослепителната Ирина Шейк. Двамата бяха може би най-впечатляващата двойка на бляскавата церемония в Бевърли Хилс.

А имаше кой да им прави конкуренция - Никол Кидман и Кийт Ърбан, Емили Блънт и Джон Кразински, Крисчън Бейл и Сиби Блазик, Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, Хю Грант и Анна...

Брадли Купър в белия костюм и Ирина Шейк в Atelier Versace обаче блестяха една идея по-силно. Вижте тях и останалите холивудски двойки в галерията ни. С подобна жена под ръка, на Брадли ще му е една идея по-леко да преглътне мъката от факта, че филмът му "Роди се звезда" в крайна сметка не успя да спечели награди, освен статуетката за песен на Лейди Гага. Но пък предстоят Оскари, може би там ще има повече късмет.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР