EVA COOK BOOK

17 декември 2018

Специално за предстоящите зимни празници списание EVA състави EVA COOK BOOK. В това приготвено с много любов издание гостуваме на певицата Белослава, чиято страст след музиката е кулинарията.Тя ще ви даде рецептите на два от специалитетите си, които приготви пред очите ни – морковената торта и елегантния тарт с карамелизиран лук и аншоа.

Ще ви срещнем с Емил Минев, шеф на Cordon Bleu в Лондон. Топ готвачи, работили в ресторанти със звезди Мишлен, демонстрират последните постижения в света на кулинарията. Можем ли да готвим с рози, как да направим празнично вегетарианско меню и може ли пачата да бъде гурме – отговорите на тези и още много въпроси ще получите директно с оригинални рецепти. В светлината на прожекторите е шоколадът, представен от шеф Мартин Чифърс, двукратен носител на Купата на Европа по сладкарство, и от шоколадовата кралица Елица Божинова. И още – новите топ ресторанти в столицата, зимни коктейли и гурме приключения.

Приятно и вкусно пътуване в света на модерната кулинария!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР