Децата на известните

Игра на гени

13 December 2018

Снимка: Светослав Караджов

Какво се случва с децата на известните хора, дали наследяват таланта на родителите си, или избират пътя си въпреки диктата на гените?

В последните години по цял свят има бум на деца на известни личности, които също стават известни. Лили-Роуз Деп, Кая – дъщерята на Синди Крауфорд, Зоуи Кравиц, Лили Колинс, Скот Истууд са малка част от тенденцията, която съвсем не е нова. Винаги е имало актьорски фамилии, в които занаятът се наследява, да не говорим за кралските. Но има и нещо ново – интересът към известните никога не е бил толкова истеричен, публиката иска още и още от кухнята на живота им, от гардероба им, от радостите им, а защо не – и от тежките им моменти. И децата са въвлечени в световното шоу. Разговорът с тях винаги е разговор и за прочутите им майка или баща.

Какво се случва у нас – опитахме се да разберем от децата на седем известни личности, които са на прага на професионалния избор или пък наскоро са го направили. Какво ги обединява, освен брекетите, които повечето от тях носят?

В EVA през декември ви представяме Али Вергова, Дара Екимова, Константин Белчев, Зуи Хашмонай, Йоана Дойчинова, Паола Маравиля, Мила Роберт.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР