Елена - върхът на любовния триъгълник

Мариана Антонова 02 December 2005

Снимка: Светослав Караджов
На живо Елена е още по-хубава, отколкото на екран. Тя определено е от елитната група на жените, заради които мъжете водят войни. Малката екранна война обаче, която припламна в Биг Брадър 2 между съпруга на красавицата Миро и избраника на сърцето й Мъро, угасна, преди да се е разгоряла истински. Тактическият й ход повтори схемата на онзи виц за компютрите, които всъщност били компоти, и не били за износ, а сме ги внасяли. Колкото и да е прозаично, излезе, че за любовта на Елена претендира само един мъж - нейният.
 
Другият се оказа абсолютно погрешен избор. Това, разбира се, изобщо не значи, че историята между Елена и Мъро няма да има продължение, дори в момента и двамата да са сигурни, че са сложили точка. Или пък другата комбинация - Елена и Миро. Сигурно е само едно - че за първи път в България една жена си позволи публично да разиграе любовен триъгълник. И че отзвукът в обществото беше страховит въпреки статистиките, че всеки втори българин/българка има любовница/любовник.

Защо Елена реши да го направи пред очите на всички? Съжалява ли, след като видя как леко Мъро я замени с друга? Достатъчна ли е верността на Миро, за да я накара да се върне при него? Елена от Биг Брадър 2 пред EVA.

Елена, Мъро спа с друга жена. Още ли си влюбена в него?

Не, вече не съм влюбена. Както се казва, той ми разби чувствата.

Кога ти беше най-тежко?

Когато момичетата влизаха в Къщата. Щом видях Мая, разбрах, че тя ще изпълни мисията си.

Тъпо ли ти беше, докато гледа как Мъро сваля Мая?

Беше ми кофти, но не колкото си представях, че ще ми е. Държах се мъжки и не се разплаках нито веднъж. Може би защото никога не съм била сигурна в чувствата му. Случката просто потвърди съмненията ми.

Срещала ли си досега такъв тип мъж като него?

Не, но не го заклеймявам. Трябва да има всякакъв вид хора. Приемам този тип мъже, както приемам хомосексуалистите например. Но не бих могла да живея с Мъро. Защото аз давам всичко в една връзка. След като не е взаимно, няма смисъл. И после - поне да сваляше жените по различен начин. Тогава може би щях да го оправдая донякъде.

Ще се видите ли, Мъро излезе от Къщата.

Няма да се виждам с него, за да съм с него, а защото вероятно ще имаме общи ангажименти от фирмата. При това положение е тъпо да не си говорим.

Ако започне отново да те сваля?

Бързо ще престане, защото няма да има взаимност.

Миро обаче ти остана верен. Дава ли му това шансове пред теб?

Това не би ме накарало да се върна, защото нямам чувства към него.

При така стеклите се обстоятелства, съжаляваш ли за всичко, което се случи с теб в Къщата?

Не съжалявам. Но ако знаех какъв е Мариян, сигурно нямаше да го направя.

Любовният триъгълник е житейска класика. Защо според теб, когато го демонстрира публично, хората реагираха така остро?

Защото в такъв момент осъзнават грешките си. Някой се страхува от това, което е правил тайно от партньора си. Друг се дразни, че е срещнал нова любов и е пропуснал шанса си. Трети, че се примирява със скучен брак... Не знам, може би е по-нормално да имаш любовник и да лъжеш човека до теб, вместо да му кажеш истината в очите.

Така ли мислиш вече?

Искам да кажа, че явно това е правилното поведение за доста хора, след като не могат да ме възприемат.

Когато Зара излезе от Къщата, непрекъснато раздаваше автографи. На теб някой поиска ли ти?

Дадох доста. Първият беше в клуб Порно вечерта, когато излязох от Къщата, при това за дете. Поиска го майката, беше донесла лексикона му и на страницата, където трябваше да се подпиша, имаше моя снимка. Жената ми каза, че двете с дъщеря й ме харесват и подкрепят. Така че срещнах и хора, настроени позитивно към мен.

Дори мъже?

Когато бях в радио Експрес и в тв предаването "Здравей, България", доста мъже ме нападаха, един даже искаше да ме бие, да ме рита и т.н. За моя изненада обаче има и мъже, които ме възприемат нормално. Някои дори ми се възхищават. Това ме радва. Мисля, че всички мъже, които сега са ми бесни, са имали подобни ситуации с жени.

Този месец на 12-и ще станеш на 24 г., а си се омъжила на 23 г. Мислиш ли след преживяното в Къщата, че една жена на 23 г. е достатъчно пораснала, за да сключи брак, да се обвърже?

Има жени, които на 23 г. са преживели толкова много, че биха могли да направят сериозната крачка. Доста хора решиха, че краят на брака ми е дошъл, защото нямам опит с мъжете. Не мисля, че това е проблемът. Ние с Миро всъщност не сме консумирали истински брака си. За мен семейството е да имате със съпруга си собствен дом и да се грижите двамата за всичко. А ние поради финансови причини живяхме при родителите ми. Ако един ден имам втори брак, със съпруга ми ще живеем отделно. За мен това е много важно. И ако имаме проблеми, двамата ще си ги оправяме сами.

Със сигурност излизам от цялата ситуация по-мъдра.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР