Хилда Казасян: Най-сетне се харесвам

В EVA през май

30 April 2018

Снимка: Тихомир Рачев

Когато се погледне в огледалото, Хилда Казасян не вижда онова тъжно и уплашено момиче, което твърди, че доскоро е била. Певицата вече се харесва такава каквато е – лъчезарна и мила, преливаща от смях и музика, от обич и желание да бъде щастлива.

Последният албум на Хилда „Homage to Ella Fizgerald” е на пазара, а тя го промотира с национално турне заедно с музикантите, с които го е записала. Станал за 10 дни и е точно това, което тя винаги е искала да направи, но не е знаела как.

Сега, разделила се с много от комплексите и страховете си, Хилда е във върховна форма и като музикант, и като жена и майка. Зад гърба й са бракът й с покойния Чочо Попйорданов, с когото не им бе писано да имат дете, връзката й с д-р Симеон Бучков – Бучи, бащата на прелестната й дъщеря. Настоящият й приятел Пламен Иванов е от рядката порода мъже, от които Хилда очаква да са благородници, да не са стиснати и да имат чувство за хумор.

За връзките й с изчезващите видове, за арменската й кръв, която я тегли към черното, за късмета, който я обича от съвсем малка, Хилда разказва в едно изключително откровено интервю за списание EVA през май.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР