Дайте път на белите коси

Кои модни инфлуенсъри над 50 трябва да следите в Инстаграм

eva.bg 15 March 2018

Айрис Апфел

Снимка: Instagram

Социалните мрежи може да са силата на младото поколение, но това не означава, че във фийда ви няма място за жени, които не са с размер S, които не се срамуват както от белите си коси, така и от годините си. Ето някои модни инфлуенсъри над 50, които непременно трябва да следите в Инстаграм, за да обогатите както фийда, така и кръгозора си.

Айрис Апфел е на цели 96 години и не веднъж сме писали за нея. „Когато се разхождам по Пето авеню през лятото, ми иде да повърна. Колкото по-грозен и дебел е един човек, толкова по-оскъдни дрехи облича. Къси панталони, джапанки, впити дънки върху огромни задници... Би трябвало да вкарват в затвора за подобно облекло. А ластичните джинси да се забранят със закон. Същото е и със звездите. На „Оскарите“ изглеждат по един и същи начин - сякаш са облекли еднакви нощници“, заяви преди време тя. Затова следете профила й в Инстаграм, ако искате безценни уроци по стил.

Мей Мъск е майка на милиардера Илън Мъск. И до днес маже да я видите на страниците на модните списания, нищо че е на 69 години. Тя има зад гърба си 50-годишен стаж като модел – очевидно има защо.

На години, в които повечето жени кротко се оттеглят в пенсия и усвояват тайните на плетивото, тя има моден блог, 470 000 последователи в Инстаграм, била е корица на списание Gray, работи в колаборация с модния бранд Uniqlo и е в центъра на много фешън събития за блогъри. Нима все още се чудите дали да последвате Лин Слейтър в Инстаграм?

Още имена на модни инфлуенсъри над 50 може да видите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР