Градски легенди на добрия вкус, част 4

Разплитаме тайните на непреходната елегантност с колекцията H&M Studio AW17 и Мария Силвестър

13 September 2017

Мария е с рокля H&M Studio AW17

Снимка: фотография Елена Ненкова, грим Слав, коса Гергана Ангелова за Arlet Stars, гардероб H&M Studio AW17. Кадрите са заснети с любезното съдействие на Generator

Вдъхновени от комбинацията между дръзкия уличен стил на метрополиса, всепризнатите модни класики и майсторските заемки от мъжкия гардероб, рисуващи новата колекция H&M Studio, поканихме четири не по-малко вдъхновяващи дами да разкрият своята гледна точка към елегантността – в модата и стила си на живот.

Представяме ви Мария Силвестър:

фотография Елена Ненкова, грим Слав, коса Гергана Ангелова за Arlet Stars, гардероб H&M Studio AW17. Кадрите са заснети с любезното съдействие на Generator

Как тълкуваш понятието „градска елегантност“? Бойфренд джинси, кецове, бяла тениска, сако, бижу, очила... Чанта, достатъчно голяма, за да побере всичко и обувки на висок ток (за всеки случай).

С какво асоциираш колекцията H&M Studio 2017? Шик и удобство.

В какво ще инвестираш през новия моден сезон? Още не знам. Не го мисля предварително, а и нямам време. Вече знам, че когато се усетите от раз с някоя дреха, трябва да се вземете. Затова имам търпението да флиртувам. Ако трябва и дълго. Или пък да се вземем Веднага!

Кои са любимите ти модни класики? Дрехи на точки. Перли. Дрехи от естествена коприна. Каскет. Високи класически обувки. Широки карирани панталони

Поглеждайки назад в годините, как се промени отношението ти към модата? Не поглеждам назад. Някой неща се връщат и без да го правя. Високата талия, например. Винаги съм се обличала спрямо настроението си. Не се вълнувам от "последните писъци" на модата. Даже понякога бягам, защото тя крещи.

Кой е най-добрият моден съвет, в който си се вслушала? Не си спомням някой да ми е давал такъв. Просто при мен още го има онова от моделството - когато снимам се съобразявам с концепцията на екипа. Когато се обличам в живота си - не слушам никого. Простичко правило.

А житейски такъв? Е, това е съвсем друго нещо... Когато ми е било гадно, баща ми винаги казваше: „Спокойно. На твоята улица ще изгрее слънце.“ Затова имам такъв татус. Слънце.

Идеалният старт на деня за теб би бил...? .... и кафе. Две кафета.

И неговият най-добър финал? Ще си го оставя за мен.

Коя е думата, която те описва най-добре? Някой поет да каже!

H&M Studio AW17 за жени и мъже ще откриете в селектирани магазини и онлайн от утре - 14 септември, а в България колекцията ще бъде в продажба в магазин H&M Витоша 6, както и онлайн на hm.com

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР