празнична трапеза

Как да подготвим  дома за един от най-светлите празници в годината? Идва Великден с усещането за пролет, за повече надежда и светлина. По традиция спазваме християнските обичаи, но вероятно всяка жена има и своите лични ритуали за посрещането на празника.

Елка Влаховска 15 April 2009

сервизи за хранене, модел Cour Normande (с изображения на петли) и модел Chantilly (с изображения на коне), сервизи за чай и кафе, кана за вода, декоративни керамични яйца на Luneville, прибори за хранене на Sabre, декоративни цветя на Sia от бутик Rosenthal и магазини Selma-Iv

Как да подготвим  дома за един от най-светлите празници в годината? Идва Великден с усещането за пролет, за повече надежда и светлина. По традиция спазваме християнските обичаи, но вероятно всяка жена има и своите лични ритуали за посрещането на празника. И все пак да започнем с пролетното освежаване на дома, да нашарим великденските яйца и да подредим красиво трапезата. Тази година EVA ви предлага декорация в стила на френския Прованс – с фина керамика, естествени тъкани и материали. Едно едновременно носталгично и приятно завръщане към природата и естествения ритъм на живот, необременен от стреса и напрежението на мегаполиса. Не само във ваканционната къща, но и в градския апартамент декорацията с преобладаващо рустикално звучене може да бъде интерпретирана елегантно и да се впише добре и в най-модерния интериор. А самата подредба - както с приятното предпразнично старание, така и с избора на красиви сервизи и аксесоари, е една от най-успешните рецепти за добро настроение.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР