Какво ни казват Джулия Робъртс, Лили Колинс, Пенелопе Крус и компания

Всички посланици на Lancome говорят за щастието в нова кампания за La Vie est Belle

eva.bg 01 February 2023

В навечерието на Празника на жената си припомняме колко всъщност е лесно да кажем „Животът е красив“.

Лесно е, когато сме рамо до рамо с нашите най-добри приятелки, сестри, майки, дъщери. Жените, на които се възхищаваме, които ни вдъхновяват, подкрепят и усмихват.

А коя от нас не е искала да бъде приятелка на жената с най-голямата усмивка? Актриса, майка, любима, муза, това е Джулия Робъртс. За първи път Lancôme събира семейството си около La Vie est Belle и своята муза Джулия Робъртс, която кани всички посланици на марката да се обединят в името на щастието. Към нея се присъединяват Лили Колинс, Пенелопе Крус, Изабела Роселини, Аманда Сейфрид и Зендая, а грейналите им усмивки ни канят на пътешествието, наречено щастие.

Но да се върнем в началото. През 2012 г. Lancôme заяви: La Vie est Belle. Красотата на този френски израз няма нужда от превод. Със своята проста радост, името, избрано от Lancôme, допадна на милиони жени по света. Единайсет години по-късно имаме не просто парфюмен аромат, а послание за щастие, по-силно от всякога. Призив да сътворим щастието си. Заедно.

През 2023 г. La Vie est Belle ни вдъхновява да направим съзнателния избор да гледаме на живота с оптимизъм. Щастието е колективно, същевременно много индивидуално и неповторимо. La Vie est Belle се обръща към своята женска общност днес с нова ароматна вариация, въплъщаваща щедростта, автентичността и сестринството. А в светлините на прожекторите освен тези впечатляващи жени е Iris Absolu.

Ирис + касис + смокиня + пачули = щастие във флакон

Десет пъти по-концентриран, отколкото в оригиналната формула, ирисът заема централно място в La Vie est Belle Iris Absolu. Елегантното „синьо злато на парфюмерията“ разкрива всичките си нюанси върху кожата сред искрящите връхни нотки на сочен касис, който придава свеж оттенък на смокинята, нашепваща за слънчево лято. Подчертана от неустоимо пачули, силно пристрастяващата гурме нотка, характерна за La Vie est Belle, в новата вариация създава трайно чувство на радост. 

 

Флаконът на La Vie est Belle Iris Absolu е абсолютно съвършенство. Дизайнът на Катрин Крунас, която е създател и на оригиналния флакон, запазва усмивката, като този път я запечатва в чистотата и вечността на водата.

Флаконът е вдъхновен от безкрайните вълни, предизвикани от малките капки, които падат върху повърхността на водата. Всички жени със своите усмивки са стихия от емоции, която създава и предава около себе си щастието. Защото щастието става по-голямо, когато се споделя.

Звездите застават пред обектива на легендарния моден фотограф Марио Соренти. Насладете се на избрани кадри в галерията ни. Филмът е заснет от младия режисьор Емануел Аджей, а в саундтрака присъства световноизвестната песен „What a Wonderful World“. 

Всяка жена е поканена да отвори сърцето си, да сподели своята история и да участва в създаването на ново всеобхватно определение за щастието. Ние сме на ход. Животът е красив!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР