Сапуни за лице? Да, да и пак да!

Нещо любимо, нещо умно, нещо ново от Kiehl’s

eva.bg 13 June 2022

Future Made Better.

Тази добра новина идва от бранда Kiehl’s, който представя нови концентрирани сапуни за лице. Трите продукта в колекцията съдържат поне една съставка от възобновяеми източници (сред които сквалан, невен, амазонска бяла глина, бамбук) и са създадени с минимални пластмасови отпадъци от опаковки – за да осигурят здраве на кожата, докато същевременно подкрепят устойчивото развитие. Всяка формула е над 96% биоразградима и отразява експертно проектирана комбинация от съставки, вдъхновени от любимите линии на Kiehl’s, борещи се с редица проблемни състояния на кожата.

Kiehl’s е известен с това, че от създаването си през 1851 г. винаги се е стремял към подобрения – от отговорно създадени формули, опаковане и производство до подкрепа и насърчаване на обществото за намаляване вредното въздействие върху околната среда. Сега три от любимите формули идват под формата на ефективни твърди продукти за почистване на лице. Създадени са за цялостна грижа, с богата пяна, която прави кожата свежа и балансирана, без неприятното усещане за сухота или опъване.

Кои са звездите в новата колекция на Kiehl’s?

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar

Обогатена с ледников гликопротеин и сквалан от възобновяеми източници, тази подхранваща формула не нарушава защитната бариера на кожата, като същевременно запазва естественото pH. Нежно почиства кожата и възстановява влажността й, за да й придаде по-здравословен вид.

Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar

Подходяща за податлива към акне и мазна кожа, тази формула съдържа приблизително 100 листенца невен от възобновяеми източници, които намаляват зачервяването и оставят кожата свежа, успокоена и перфектно чиста.

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Cleansing Bar

Амазонска бяла глина и бамбук на прах от възобновяеми източници са част от формулата на този сапун, която съдържа 80% пречистващи съставки. Премахва мъртвите клетки и интензивно почиства кожата, осигурявайки усещане за баланс без излишно омазняване или сухота.

Новите концентрирани сапуни са достъпни в магазина на Kiehl’s в Paradise Center и в онлайн магазина на бранда.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР