находките на юли

Врязани бръчки. Има ли нещо по-шокиращо за една жена? Също като Жана Д‘Арк, кремът свиква под бойните знамена опитни пълководци - про-ретинол А и регенериращи фибробластите съставки, и ги повежда на борба срещу белезите на времето и загубата на еластичност. Краят на войната настъпва след 10 седмици в полза на младостта.

29 April 2009

Revitalift Rides de Cassure UVA на  L’Oreal
може да се купи за 23.90 лв.

Bрязани бръчки. Има ли нещо по-шокиращо за една жена? Също като Жана Д‘Арк, кремът свиква под бойните знамена опитни пълководци - про-ретинол А и регенериращи фибробластите съставки, и ги повежда на борба срещу белезите на времето и загубата на еластичност. Краят на войната настъпва след 10 седмици в полза на младостта.   

Hydra-Radiance на Avon
може да се купи за 9.90 лв.

Заговорът на сивкавия тен е разгадан благодарение на агента под прикритие - интензивния подхранващ нощен серум. Без никой да разбере, той подобрява бистротата на кожата на 100%. В благородната мисия го подкрепят 2 вида растително масло и бета-каротин. След месец не забравяйте да му благодарите, като го наемете пак.

Gommage Doux Corporel на Avene
може да се купи за 26.90 лв.

Гладката кожа на тялото е капитал, в който си струва да влагате средства. Но в случая с нежния пилинг те не са толкова важни, колкото формулата му. Освен фините микрочастици, приятен бонус е и едноименната термална вода с успокояващи свойства. В комбина те се грижат за комфорта на чувствителната кожа.

Nutritionist Detox DEEP SCRUB & pURIFYING FOAMING GEL на Garnier
може да се купи за: гел и скраб  по 8.50 лв.

Измиващият гел-пяна и дълбоко почистващият скраб позволяват на кожата да си поеме глътка въздух, като неутрализират токсините на повърхността. Зелена мента, известна с детоксикиращите си свойства, и витамин Е връщат блясъка й.

Hydra+Bio Active на Roc
може да се купи за 30.90 лв.

Да привлече и да задържи водата и да защити кожата от външни агресори. Нелеката задача, която си е поставил хидратиращият крем, е изпълнима на 100%. „Виновни” за това са глицерин (симулира ефект на резервоар, като привлича водата от въздуха), омега 3+6 киселини (намаляват изпарението на влагата) и мощни антиоксиданти.

Crema Viso City Stress 24 Ore на Planter’s
може да се купи за 45.76 лв.

UV лъчите, изтъняването на озоновия срой, смогът и куп още гадости вгорчават живота на кожата. Споко. „Екопатрулите” от дневния защитен анти-ейдж крем са готови да й се притекат на помощ. Алое вера, масло от арган и екстракт от червено и зелено грозде залагат капан на свободните радикали. Почувствала се в сигурни ръце, кожата преоткрива младостта.   

MaxMara Silk Touch
може да се купи за 49 лв.

Копринената кожа не е художествена измислица нито пък дан на традицията. Пътят на най-красивата материя в света не минава през Китай, а през блестящия лосион за тяло с аромат на кисел трън, жасмин и черешов цвят. Само не казвайте на любимия, че сте открили начин да бъдете щастливи и без него. 

The Skincare Moisture Relaxing Mask на Shiseido
може да се купи за 87 лв.

Релаксът, който внушава овлажняващата успокояваща маска на стресираната кожа е съвсем истински. Фито-съживяващ фактор укрепва естествената й защитна бариера и поддържа оптималната функция на клетките. След 3 минути здравият и младежки вид на лицето е възстановен, а вие се радвате на копринен завършек.

Baume Prodigieux QLevres SPF 15 на Nuxe
може да се купи за 32 лв.

Всичко, от което се нуждаят устните ви, за да бъдат обичани, е подхранващият защитен балсам. Благодарение на маслото от манго, слънчоглед, карите и сладък бадем и запълващите сфери от пшеница устните са точно такива, каквито мъжете предпочитат – меки, гладки, гъвкави. Като прибавим и нюансите – кристал, розово и шоколад, става ясно, че в ръцете си държите оръжие за масово поразяване.

Balance Lotion Douceur&Eau Douceur на Chanel
може да се купи за: тоник и вода по 67 лв.

Да се намират нестандартни решения на стандартни проблеми е своего рода талант. Очевидно е, че хидратиращият балансиращ тоник и почистващата вода за лице и очи го притежават. Кожата с благодарност оценява защитните качества на екстракта и концентрираната вода от северноамериканска магнолия и успокояващите на слез.    

Blemish Clearing Gel на Darphin
може да се купи за 56 лв.

Гръмкото име гел срещу несъвършенства не е уловка. Ароматната формула със салицилова киселина и етерично масло от здравец, нианули, градински чай и лавандула не само преодолява препятствия от рода на пъпки, черни точки и прочее нелицеприятни нещица, но и ускорява елиминирането на мъртвите клетки. Кожата е по детски чиста. Нали това искахте?

joyful mood body cream with Butterfly  Lavander  на L’Occitane
може да се купи за 65 лв.

Преди да потънете в прегръдките на Морфей, зарадвайте кожата с крема за тяло „весело настроение”. Обогатено с есенциална вода от сорта лавандула-пеперуда (наречен e така, защото привлича насекомите) и олио от сладък бадем, нощното вълшебство стимулира синтеза на бета-ендорфини. Нелош стимул да си легнете по-рано. Пърхащи сънища! 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР