beauty дневник

Повлияни от музиката и ученията на Изтока, дизайнерите лансират индийска мода. Колекциите на Hermes и Manish Arora изобилстват от етно мотиви и сари.

Свобoда Сидерова 25 February 2009

 

1. Вживей се в ролята на актриса от Боливуд

Повлияни от музиката и ученията на Изтока, дизайнерите лансират индийска мода. Колекциите на Hermes и Manish Arora изобилстват от етно мотиви и сари. Цветовата палитра при макияжа е заимствана от пустинята Тар в щата Раджастан. Благодарение на металните отблясъци очите искрят като скъпоценни камъни. Погледа ще направиш съблазнителен със сенките Tajine Metal на Guerlain. Истинско съкровище в 3 нюанса – светъл натурален Blonde, бронзов Brunette и неутрално кафяв Dark.


2. Пъхни в чантата или джоба на дънките единична доза за блясък

Докато гаджето ти чака на бара за напитките, измъкни една опаковка Glitter to Go на Givenchy и незабелязано от околните нанеси съдържанието. Гелообразната текстура съдържа главно вода и перлени частици в розов или златен цвят. Така кожата ти не само ще е свежа като майска роза, но и неустоимо блестяща.


3. Посети сайта на Eucerin

На адрес www.eucerin.bg можеш да се запознаеш с пълната гама продукти на един от аптечните лидери в грижата за кожата и да прочетеш любопитна информация, съвети и отговори на най-често задаваните въпроси. За удобство средствата са показани по сектори: чувствителна кожа, подмладяваща грижа, проблемна кожа, слънчева защита и суха кожа.


4. Овкуси тялото със зехтин и босилек

Ако си любителка на италианската кухня, опитай здравословното „меню” OlOil, забъркано от Gerard’s в СПА център, ул. Хан Аспарух 30, тел. 952 34 17. Тонизиращият и/или дрениращ масаж със смес от етерични масла, масажът с флуид със зехтин и обвиването с босилек ще ти помогне да оцениш плюсовете на гъвкавото и пластично като на пантера тяло без намек за целулит, пред чиято грация едва ли някой би могъл да устои. Докато се гушиш в пашкула на термоодеялото и се вариш в собствен сос, мисли си за прелестите на „салонната” кухня.


5. Купи си Пътеводител на красотата

Авторката Красимира Краева е събрала адресите на близо 2000 специалисти и на салони и центрове за красота и здраве. Наръчникът е разделен на 12 категории, сред които – фризьорство, козметика, фитнес, SPA&Welness, масаж, грим, козметична хирургия... Ценното помагало на български и английски ще откриеш в бензиностанциите и големите вериги книжарници. Можеш да го поръчаш и онлайн на www.pe-bg.com, www.book.store.bg, www.svetove.com, www.balkanatolia.com


6. Зарадвай косата с парфюм

За някои ароматният стрей за коса може да е глезотия, но ти от опит знаеш, че спиртът в обичайния парфюм я пресушава. Да не говорим, че гривата има свойството да попива неприятни миризми. Ако се фенка на Chance Eau Fraiche на Chanel не пропускай едноименния спрей за коса. Летливите силикони в него обгръщат косата със защитен филм. Сега колкото и да пушат другите – предполага се, че косата ти ще ухае божествено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР