холивудски hot list

Всяка звезда има любим козметичен продукт. Интересното е, че дивите не робуват на скъпи марки, а търсят най-доброто. EVA ви предлага да се възползвате от малките им тайни. някои от тях вече могат да бъдат намерени и у нас...

Свобoда Сидерова 25 February 2009

 

Всяка звезда има любим козметичен продукт. Интересното е, че дивите не робуват на скъпи марки, а търсят най-доброто. EVA ви предлага да се възползвате от малките им тайни. някои от тях вече могат да бъдат намерени и у нас...

 

 

 

 

 

Сбогом ботокс!


Къртни Кокс и Джейда Пинкет Смит са луди по серума Amatokin на Voss Laboratories. Фонтанът на младостта, както още го наричат, активизира стволовите клетки. Ефектът на крема Ice Cream Double Scoop на Freeze 24.7, по който припада Дженифър Анистън, също се равнява на едно боцкане с ботулинов токсин. За съживяване на уморената кожа Кейт Мос използва дневния крем Rose Day Cream на Dr. Hauschka с екстракт от роза. Жизел Бюндхен пък се кълне, че няма нищо по-вълшебно от ароматната есенция Aromessence Rose D’Orient на Decleor. Култовото средство успокоява раздразнената и зачервена от много грим кожа на моделката. Когато иска да е неотразима, Софи Дал разчита на крем-маската за моментален блясък Beauty Flash Balm (1) на Clarins. Ан Хатауей не признава компромиси по отношение на красотата и залага на серума Pure Gold (2) на La Prairie с разтвор на 24-каратово злато. Черната пантера Наоми Кембъл се цели в бръчките с капсулите Cellular Recovery Skin Bliss Capsules (3) на Elemis.

 

Секси муцка


Анжелина Джоли, Джесика Алба и Ева Лонгория с две ръце гласуват за блясъка за устни I’m So Sexy Lip Gloss на Booty Parlor, който видимо увеличава устните. Учудващо за звезда от нейната класа, Ева Лонгория е „вярна“ само на едно червило – Color Riche (4) на L’Oreal. Именно него тя предпочете в деня на сватбата си миналата година. Ружът на звездата от сериала “Сексът и градът” Сара Джесика Паркър е от Nars, марка, все по-популярна сред звездите. Порцелановия оттенък на кожата Скарлет Йохансон подчертава с ружа Irreelle Blush (5) на Chanel в светло розов нюанс. Шарън Стоун не признава друга пудра освен Diorshow, но не защото е рекламно лице на марката, а защото повечето тонални средства я карат да изглежда като на 103 години. „Моето любимо срество е коректорът Touchе Eclat (6) на YSL” открива тайната на свежия си вид, Виктория Бекъм.

 

Тhe body


Фактът, че Дженифър Лопес е сред най-безвкусно облечените актриси, не вълнува особено мъжките списания и те всяка година я включват в списъка с най-секси жените. Причината е, че звездата е маниачка на тема тяло. В последно време с нейната благосклонност се ползва френската марка Laura Mercier. Джей обожава пяната за вана Crеme Brulee Honey Bath. За да имитира равен загар и сияен златист цвят, певицата използва блясъка за тяло Body Glow на Nars с масло моной. Идеалната фигура на Парис Хилтън е дело на крема за тяло Tummy Tuck на Rodial. Истинска “абдоминална хирургия” във флакон, която държи коремчето й стегнато. Халари Дъф е фенка на сухия масаж с четка. Body Brush на Elemis е любимото й оръжие в борбата с целулита. Кортни Кокс се моли на медения душ гел Gel Douche Bain Moussant (7) на Nuxe да обнови кожата на тялото й.

 

Орхидея в косата


Рийз Уидърспун предпочита бебешкия шампоан Johnson’Baby, който прави светлите й кичури меки и сияещи. Шер, Мадона и Кейт Уинслет са фенки на лечебните средства на Philip Kingsley. Въпреки че гривата на Клаудия Шифър е доста проскубана, немкинята дължи перфектната си прическа на слънчевата серия на Kerastase, най-вече на възстановяващия шампоан за след слънце Вain Apres Soleil (8). Любимата маска на моделите, която спасява косата от екстремната смяна на цвета (понякога по три пъти на ревю), е тази с орхидея Masque Orchidee (9) на Leonоr Greyl.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР