ресторант NINO

Над 250 вина от Стария и от Новия свят, прецизно селектирани, включва богатата винена листа в новооткрития ресторант Nino, ул. Черковна 47 в столицата.

Елка Влаховска 17 November 2008

за добрите зимни вечери

 

Над 250 вина от Стария и от Новия свят, прецизно селектирани, включва богатата винена листа в новооткрития ресторант Nino, ул. Черковна 47 в столицата. Ценителите на най-правилната зимна напитка – червеното вино, могат да се отдадат на истинско гурме пътешествие из Европа. Дали ще потънат в магията на нощта с испанската риоха, френското бургундско, с прочутите вина на Тоскана, Пиемонт, Кампания, Пулия и Сицилия или ще „пребродят“ най-качествените български изби, насладата е съпътствана и от доброто меню. Аржентинският Т-бон стек и шашликът с 3 вида месo са прекрасна компания на бакхусовите изкушения.

Дамите с по-нежен вкус могат да заложат на по-леки ястия като салатата от рукола, кралски скариди соте и пармезан или мидите Сен Жак върху пармезан-ризото, придружени от ароматно бяло вино. А за финал, съвсем по английски – да завършат с шоколадово суфле и чаша десертно порто. Атмосферата и интериорът на двата етажа на къщата предразполага да се съсредоточите върху гурме изкушенията. Аз обаче ви съветвам да слезете на подземно ниво, в избата, за да се отпуснете като истински ВИП персони пред камината, а пред погледа ви в един хубав момент да започнат да се „мержелеят“ стелажите с отбрани вина.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР