Дженифър Лопес

Джордж Клуни е велик целувач!

Лилия Илиева 15 November 2012

Преди концерта си на 18 ноември в зала „Армеец“ Дженифър Лопес се съгласи да даде интервю за списание EVA. Благодарим за съдействито на Symphonics Entertainment.

Джей Ло, която е от пуерторикански произход, се описва като момиче от Бруклин. Tанцува и пее от петгодишна, на 12 постъпва в католическо училище, след него завършва и девическа гимназия. На 18 напуска дома си заради конфликт с майка си. Работи като секретарка в адвокатска кантора. Танцува за кратко в групата на Джанет Джексън и пробивът й на екран и сцена е, когато Джанет я избира за клипа си That’s The Way Love Goes.
Животът на 43-годишната Джей Ло е интензивен. И в него има много по две: две сестри - Лесли, домакиня, която обича да пее опера, и по-малката Линда - музикален редактор и репортер, два брака – с кубинеца Оджани Ноа и с певеца Марк Антъни, връзки с двама от най-желаните мъже – Бен Афлек и Пъф Деди, две деца – Еми и Макс. Освен това е певица, дизайнерка, модна икона, актриса. Партнирала е на актьори като Мартин Шийн, Ричард Гиър, Уди Харелсън, Джак Никълсън, Джордж Клуни, Робърт Редфорд... През 2004-а е обявена за най-богатата шоуизпълнителка под 40-годишна възраст със състояние 255 милиона долара.




Здравейте, Дженифър. В момента в София е 16 следобед. В Ню Йорк, където живеете, е сутрин. Как изглежда любимото ви събуждане?
Зависи дали съм на турне или не. Най-любимо ми е да се събудя от гласчетата и смеховете на децата ми. Няма нищо по-скъпоценно от това да ги чувам как се смеят.

Кой е най-скъпият ви спомен от детството?

Приятно е да поглеждам назад. Спомням си толкова много суперготини неща. Спомням си как си „изпявах дробовете“ в хола ни, а мама клатеше глава и казваше: „Това момиче ще го заболи гърлото от толкова пеене и крещене.“ Може да звучи странно, но когато съм в Ню Йорк и гледам спирките на метрото, непрекъснато имам дежа вю. Когато бях малка, къщата ни беше много близо до гарата и виждах как влакът минава. Спомням си как си мечтаех да порасна във всякакъв смисъл. Когато отидох в студиото за първи път, знаех точно как ще нарека дебютния си албум - „На шести“ (On The Six), имайки предвид гарата, която гледах, докато живеех в Бронкс.

Колко пари имате в момента в джоба си и за какво обичате най-много да ги харчите?
Днес съм с рокля без джобове, така че... не нося пари в мен. Но обичам да харча за неща, които спират окото ми. Може да са и малки работи като картички, бижута, плюшени мечета... Другото, за което ми е приятно да харча пари, са пътуванията. Един мъдър човек веднъж каза, че пътуването е единственото, което можеш да си купиш и да те направи по-богат. И аз вярвам в това.

Според сп. Forbes вие сте най-богатата жена в Холивуд. Какво е скъпо за вас?
Здравето и да бъда 1000 % щастлива. Парите могат да ви купят много неща, но не и това. Истински щастлива се почувствах, след като родих децата си. Тогава разбрах със сърцето си какво е истинска благословия. Не можеш да си купиш такова чувство. Можеш само да се молиш един ден да ти се случи.

До вас са били много интересни мъже. Кое ви кара да се влюбвате – например във вашия приятел Каспър Смарт?
Рядко коментирам личния си живот. Но едва ли ще кажа нещо по-различно от това, което казват всички влюбени жени.

Дали Джордж Клуни целува приятно и кой от екранните ви партньори е най-добрият в целувките?
Джордж е истински джентълмен. И като имате предвид това, мога да потвърдя, че да, той е велик целувач. Както и да е, не бих могла да определя кой от екранните ми партньори е най-добрият. Нека просто кажем, че съм жена с късмет, която е била благословена да работи с някои от най-добрите актьори и най-добрите целувачи в индустрията.

Кой е най-романтичният жест, който са правили за вас, и от кого беше?
Не ми е лесно да избера един. Аз съм сантиментална жена, направо безнадеждна романтичка. Понякога малки жестове като целувка по бузата може да бъдат по-мощни например от стихотворение, написано специално за мен.

На какво бихте желали да научите децата си Еми и Макс? Какви искате да бъдат в живота?
Ако ме питаш дали планирам да ги уча как да танцуват и пеят, ще ти отговоря, че от тях искам просто да намерят какво ги прави щастливи. И все пак се надявам, че някой ден, когато пораснат, ще бъдат успешни, реално стъпващи по земята хора, с които да се гордея. Не ме разбирай погрешно. Аз вече съм най-гордата майка в целия свят, защото те са мои и ги обичам безусловно.

Кой е любимият ви момент по време на концерт?
Точно преди да изляза на сцената, когато усещам онова необяснимо треперене и възбуда, докато слушам бученето на тълпата и името ми, което публиката вика. Чувствам се като балон, който в момента надуват. Всеки път, всеки път! Танцьорите ми и аз се помотаваме, казваме кратка молитва и се успокояваме взаимно. Да си на турне понякога е стресиращо и изтощително. Но каквото и да е, като стъпиш на сцената в самото начало на шоуто, тази вълна от енергия просто те понася. И заради нея, заради това усещане си струва всичко. Заради публиката. Заради вибрацията. Заради усмивките. Усещането, че правиш деня на някакви хора готин.

За какво мечтаете, Джей Ло?
Не е лесно да ти отговоря. Мечтая за любовта, която трае вечно. За това да виждам децата ми как растат. Да не предавам почитателите си. Оказва се, че мечтая за много неща. А не се мисля за мечтателка.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР