Насаме с Памела

Памела Андерсън пред EVA – уверена, открита, истинска.

16 October 2012

Памела Андерсън - жената, чиито гърди направиха кариера, докато тя просто се мотаеше наоколо (според собствените й думи – б. р.), е само на една ръка разстояние от мен и се чудя дали не сънувам. В колата на път за летището на тръгване от България, след като приключи краткото си, но силно участие във VIP Brother 2012, Памела Андерсън даде специално интервю за читателите на списание EVA. Тя е очарователна, ослепителна, мила и... разбира се, секси, секси, секси.

Предавам й специални поздрави от моя съпруг и й казвам, че за мен е изключително удоволствие да се запозная с нея й че много хора са развълнувани от пристигането й у нас. Памела изглежда великолепно -  страхотна коса, перфектен грим и дрехи в нежни, пастелни тонове. Споделя ми, че е леко притеснена от това да не изпусне полета си, малко уморена от динамичната програма в България и че май се разболява,  защото чувства дискомфорт в гърлото.
Памела е на 45 години. Била е рекордните 13 пъти корица на Playboy, а световна слава й носи сериалът „Спасители на плажа“, който е замислен като детски, но включването на зашеметяващите кадри на забавен каданс с тичащата по плажа в червен цял бански костюм Памела го прави най-гледания американски сериал на всички времена с милионна аудитория. Включен е дори в Книгата за рекордите „Гинес“.
Въпреки че я наричат „типичното калифорнийско момиче“, Памела е родена в Канада, а дядо й е финландец. Пробивът й в света на шоубизнеса вече се е превърнал в легенда. Отива на футболен мач, телевизионните камери я улавят в публиката и показват лицето й на екрана на стадиона, докато пие бира. Изглежда толкова магнетична, че от фирмата - производител на въпросната бира, се свързват с нея и я искат за рекламно лице. След това идва предложението от Playboy и машинката се задвижва.

Тя е първата „икона“ на силиконовия бюст, а за своя „кръстница“ в това отношение посочва Кимбърли Хефнер, една от съпругите на легендарния собственик на Playboy. По време на тренировка във фитнеса, докато въртят педалите на велоергометъра една до друга, двете разглеждат списание и Памела се чуди как може тези жени да са толкова съвършени. Тогава Кимбърли й обяснява за силиконовите импланти. Памела решава, че това не е честно, и само след две седмици ляга под ножа. Оттогава няколко пъти си увеличава и намалява бюста и въобще не я интересуват коментари от типа, че в нея има толкова силикон, че ако застане близо до радиатора, ще се разтопи. Нека!
Когато я питат дали славата я е променила, отговаря: „О, да, омъжих се за рок звезда.“ Истината е, че тя се омъжва последователно за две рок звезди – Томи Лий от „Мотли Крю, с когото имат двама сина - Брандън (16) и Дилън (14), и Кид Рок. Звездата твърди, че от двамата си съпрузи е получила солидно музикално образование, а от браковете си е тръгнала с... по един айпод. Само.

Истината е, че от брака си с Томи Лий Памела си тръгва и с друг „подарък“ - хепатит C. Томи Лий впоследствие отрича да е носител на вируса. Според Пам заразяването се е случило, докато са ползвали обща игла за татуировки, но явно егото на партньора й е било по-важно за него, отколкото нейното здраве. В момента Пам обаче е в перфектна форма. Вегетарианка е, внимава с алкохола, макар че си позволява по чаша червено вино или шампанско, и ползва биокозметика. Заедно с децата си се премести да живее в каравана на плажа в Малибу и смята, че тази промяна е изиграла основна роля за укрепването на здравето й. Животът на плажа просто я лекува от стреса, който според нея е по-вреден от всичко останало. Там често й гостуват приятели, а най-често от всички – британската дизайнерка Вивиън Уестууд. „Едва успявам да я изгоня“, шегува се Пам. В момента в живота й няма мъж. „Няма един мъж – уточнява звездата, като подчертава „един“. - Винаги ми е било по-лесно да контролирам няколко мъже. С един обаче не мога да се справя.“ Мотото, което я води в живота, е: „Времето минава, случват ти се гадни неща. Прави най-доброто, което можеш, не драматизирай и не забравяй да дишаш!“
Памела Андерсън пред EVA – уверена, открита, истинска.

Памела, какво най-вече ти липсваше в Къщата?
В конкретния случай – всичко (смее се), защото, както стана ясно, ми изгубиха багажа на летището. Но най-вече ми липсваше козметиката.

Най-интересният човек в Къщата?
Няколко души. Влади на първо място. Беше изключително мил и внимателен с мен, говорихме си за най-различни неща. Журналистката, която ми подари шал и с която също си поговорихме, но ми е трудно да произнеса името й (визира Соня Колтуклиева – б. р.), и Бони, която е очарователна и с която си изкарахме доста добре по време на тайната вечеря, макар че не знаеше английски. Забавлявах се много по време на това шоу. Научих се да правя баница, която бе ужасно вкусна, да играя... хоро. Правилно ли го казвам? Беше ми доста трудно, но успях да науча и няколко думи – обичам те, здравейте и, разбира се – баница.

Както се досещате, баницата не е най-добрият начин за поддържане на фигурата.
(Памела кима утвърдително.) Вие какво правите, за да имате толкова красиво тяло?
На първо място внимавам как се храня. Откакто съм вегетарианка, мисля, че успявам да поддържам фигурата си по-лесно. През последните няколко месеца спортувам усилено – най-вече танцувам, тъй като се подготвям за участието ми в Dancing stars. Също така много спортуваме с моите синове.

Споменахте за предстоящо участие в Dancing stars. Кой танц ви се струва най-труден?
С моя партньор репетираме усилено, защото участието в това шоу изисква сериозно отношение. На този етап  най-труден ми е ча-ча. Партньорът ми обаче е страхотен професионалист и вярвам, че ще ми помогне да се справя.

Какво бихте посъветвали жените?
Да бъдат себе си, да разберат какво искат и да се забавляват максимално.

Как изглежда един прекрасен ден на Памела Андерсън?
В натоварената ми програма хубав ден за мен е този, в който съм със синовете си. Те са прекрасни, обичам ги страшно много и се опитвам да бъда колкото се може по-често с тях. Когато сме заедно, се разхождаме, играем баскетбол, футбол и бейзбол.

Какви съвети ви даваше майка ви за живота, любовта, мъжете, брака?
О, беше толкова отдавна! Основното, което помня и се опитвам да спазвам, е да следвам принципите си, да пазя и да закрилям семейството си, да следвам мечтите си и винаги да бъда себе си.

А децата ви на какво ви научиха?
На много неща, всеки божи ден ме учат. Да търся хубавото във всеки един момент, да се радвам на живота. Винаги съм смятала, че ако не бяха те, сигурно щях да направя големи глупости.

Имало ли е момент, когато майчинството освен радост е било и бреме за вас?
Децата ми са най-хубавото нещо в живота ми. За мен те са дар, а не бреме.

Вие сте световна звезда. Има ли нещо, което отчитате като свой провал?
Не. Нещата, които ти се случват, са свързани. Едното води към другото. Смятам се за късметлийка в този живот, вярвам, че съм благословена. Доволна съм и съм благодарна за всичко, което ми се е случило.

Как бихте определили Томи Лий само с няколко думи?
Бащата на децата ми, разбира се.

Кое е най-голямото приключение в живота ви?
Всеки ден е приключение. И така го приемам наистина.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР