Между кориците

Животът на Мерилин Монро е разказан на базата на десетки интервюта с близки на актрисата. Плюс неизвестни фотографии.

26 September 2012

М. Морган "Мерилин Монро, поверително и лично“

М. Морган "Мерилин Монро, поверително и лично", ИК „Ентусиаст“
В „Мерилин Монро, поверително и лично“ на М. Морган животът на жената, която отиде в рая на блондинките преди 50 г., е разказан на базата на десетки интервюта с близки на актрисата. Детството, мъжете й, желанието й за дете, в книгата ще откриете факти с привкуса на сензация, плюс неизвестни досега фотографии.


Боряна Дукова "Кървава Малага", ИК „Монт“
Млада преводачка от испански се забърква в криминално-любовна авантюра, в дъното на която стои тайна рецепта как да се направи прочутото испанско вино малага от български мавруд. Някои хора плащат с живота си за рецептата, но преводачката – Ирина, просто разтърсва кестенявите си къдрици и продължава напред.


Катарина Масети "Мъжът от съседния гроб", ИК „Колибри“
Тази книга е абсолютно бижу – малка, стегната, написана брилянтно, със страхотен мек хумор. Неочаквана. Историята на влюбване между градско момиче и фермер. Друг би направил от това долнопробен чиклит, но не и непознатата шведка Катарина Масети. Дайте още от тази жена!


Сузана Куин "Стъклени гейши", ИК „Обсидиан“
Стеф, леко наивно английско момиче, заминава да работи в клуб в токийския квартал на забавленията Ропонги. Там й се налага да прави някои неприятни неща: да яде око от риба, да търси изчезналите си приятелки, да развлича не толкова приятни или направо опасни мъже. Да оцелява в света на гейшите.


Мелиса Хил "Малка кутийка от Тифани", ИК „Кръгозор“
Имаме две на пръв поглед еднакви сини кутийки от „Тифани“, купени на Пето авеню в Ню Йорк, предназначени за две различни жени. В едната има гривна за благодарност, в другата – годежен пръстен. Но кутийките са разменени погрешка и четирима души заплитат съдбите си. Усещате ли аромата на сладки любовни мъки?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР