Ето ги и бебетата

Нова порция звездни наследници

eva.bg 17 January 2018

Снимка: Instagram

След като преди около месец Енрике Иглесиас и Анна Курникова успяха да изненадат всички с новината, че имат близнаци, сега ни зарадваха и с първи снимки на децата. Двамата ги пуснаха в Инстаграм, като всеки показа по едно бебе. Никой от тях обаче не поясни кой кое дете гушка – дали синът Никълъс или дъщерята Люси, защото и двамата написаха под снимките лаконичното и многозначително - „My sunshine” (моето слънчице).

Освен че видяхме близнаците на Енрике Иглесиас и Курникова, в медиите се появи и още една хубава новина за звездни бебета. Ким Кардашиян и Кание Уест разкриха, че са станали родители за трети път. На бял свят се е появила дъщеричката им, която бе родена от сурогатна майка.

„Тя е тук. Кание и аз сме щастливи да съобщим, че имаме здраво и красиво момиченце. Много сме благодарни на сурогатната майка, която успя да осъществи мечтите ни, давайки ни най-великия дар, който може да се дари, както и на прекрасните лекари и сестри за невероятните грижи. Норт и Сейнт са особено развълнувани от появата на сестричката им“, се казва в официално съобщение на Ким, което тя публикува на сайта си. Все още не се знае какво име са измислили за третото си дете, но визирайки тези на предишните две, всички тръпнем в очакване да разберем каква оригинална идея имат този път.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР