Малка карирана история

02 January 2018

Почти във всяка колекция този сезон се прокрадват по няколко десена, въплъщаващи безсмъртните идеали на майсторите от Севил Роу и клановия шик на шотландските благородници. Възползвайте се смело от тяхната очаквано добра комбинация от ирония и здрав разум.

ПРИНЦЪТ НА УЕЛС Колко е важно да бъдем (не)сериозни подсказват костюмите, фаворизиращи любимото каре на Едуард VIII, именувано в негова чест „Принцът на Уелс“. Отличителните шарки от две тъмни и две светли линии привличат в сиви или землисти нюанси, покриват роклите и връхните дрехи и често са допълнени от спортни обувки и аксесоари.

ТАРТАН От емблема на шотландските кланове до символ на пънка – тартанът отново заявява ярката си позиция сред десените на зимния сезон. Комбинирайте го с гладка черна кожа и не се стеснявайте да го носите от глава до пети – точно както ни го завеща още през 80-те кралицата на британската мода Вивиън Уестуд.

ТУИД Между символите на британската мода и гения на Коко Шанел откриваме новите разновидности на туида – по-фини от всякога и все така категорични в присъствието си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР