Заспал по време на изпита за шофьорска книжка

eva.bg 22 January 2017

Ето един рисков шофьор, който за щастие си признава, че е такъв и гледа да стои далече от шофирането. 68-годишният Ози Озбърн, който многократно е имал проблеми с алкохола и наркотиците, призна, че доста пъти е бил късан на изпита за шофьорска книжка в САЩ, преди официално да получи право да шофира. А и след това съпругата му Шарън била наясно, че той трябва да стои далече от високоскоростните автомобили.

„За последно карах кола преди четири години. Всъщност отне ми доста време и опити, докато мина американския изпит за шофьорска книжка. Просто не бях в час, а и наркотиците си казваха думата. По време на един от изпитите даже заспах. Събудих се, а до мен беше оставена бележка: Скъсан си!“, разказва Ози.

В крайна сметка му дават книжка и едно от първите неща, които прави, е да си купи Ферари. „Тогава Шарън се ужаси. Директо ми каза – о, не. Ти и Ферари не е добра комбинация. Няма да ти позволя да караш тази кола“, допълва рокаджията. За щастие разполагат с достатъчно средства, за да си позволяват услугите на личен шофьор.

1 КОМЕНТАР
1
ella
22 January 2017, 16:40

white trash

ТВОЯТ КОМЕНТАР