Анджелина Джоли на 41

eva.bg 04 June 2016

Днес Анджелина Джоли навършва 41 години. Една от иконичните актриси на 21 век, обожавана в цял свят, тя всяка година е на водещи позиции в различни класации за най-влиятелна личност или за най-богата звезда на планетата. В момента състоянието й се оценява на 160 млн. долара като част от тях са натрупани от рекламни договори, но повечето са от работата й в киното. Само ролята й на Злодеида във филма „Господарката на злото“ й донесе над 33 млн.

Въпреки това Джоли винаги се грижи да дава добър пример и категорично отказва да демонстрира бляскав лайфстайл. Ето защо през 2015 г. тя и многолюдното й семейство – шест деца и един Брад Пит – пътуваха само в туристическата класа в самолетите. Е, за сметка на това според слуховете с една част от спестените пари семейство Джоли-Пит са си резервирали вече билети за пътуване в Космоса, а с останалите 200 хиляди долара актрисата е купила на съпруга си една мечта на четири колела - „Астън Мартин“. От благодарност за това, че Брад бе до нея в най-трудните моменти от живота й – след двойната мастектомия и операциите за отстраняване на яйчниците й.

И ако всичко това ви звучи като приказка, ще добавим, че в джобчето на Брад Пит дрънкат 240 млн долара, т.е с една трета повече.

Парите обаче нямат никакво значение, защото благотворителната дейност на Анджелина Джоли е също на стойност милиони долари. Пък и защото Анжелина е една на света и е фантастична. Честит Рожден Ден!

1 КОМЕНТАР
1
Марияна Желева
04 June 2016, 23:07

Да са живи и здрави!

ТВОЯТ КОМЕНТАР