Пинк: Ще бъда разхайтена майка

На Пинк принадлежи едно от най-готините предложения за брак в световния шоубизнес.

Лилия Илиева 15 October 2007

По време на състезание на любимия й (Кари Харт е състезател по мотокрос) тя размаха плакат с надпис: „Ще се ожениш ли за мен?" Харт беше дисквалифициран, защото изненадан, излезе от пистата. Но подари на Пинк петкаратов диамантен пръстен и двамата татуираха надписа „истинска любов" на китките си, след което се ожениха на плажа в Коста Рика. Това е една от хилядите щуротии, които блондинката с розови кичури е правила в живота си. Сред първите й опасни изпълнения е предозирането с наркотици, отвело я почти на ръба на живота, но пък помогнало й да се откаже от дрогата завинаги. Тогава е само на 15.

Сега е на 26, със седемгодишна кариера зад гърба си, четири издадени солови албума, върхови позиции в най-престижните музикални класации и заслужени мултиплатинени продажби.

Алисия Мур, както е истинското й име, е стриктна вегетарианка. Пее в защита на животните, непреклонна е в осмиването на съвременните бичове по нежния пол - булимията, анорексията и хранителните проблеми, защото, както признава, самата тя се бори с идеята за малкото килограми като източник на самочувствие. Последният й албум I'm Not Dead в типичния за Пинк стил изкрещява промяната, която е преживяла след сърдечната криза на баща си и след като стана на 25. „Тези две събития в живота ми ме промениха. Започнах да чета "Ню Йорк Таймс", да обръщам по-малко внимание на моите лични драми и да ми пука повече за света около мен", споделя звездата. Гласът й е много готин, текстовете й - смислени, музиката й - талантлива. Пинк не успя да изнесе концерт в България, но почитателите й у нас не са спрели да се надяват, че някой ден може би...

Пинк, в едно интервю казваш, че можеш да накараш хората да забравят за Мадона, когато слушат твоята музика. Би ли записала парче с нея и какво мислиш за нея сега?

Е, със сигурност не съм имала предвид, че съм по-велика от Мадона. Безумно е дори да си го помисля. Мадона не е просто певица! Тя е институция в музикалната индустрия! Изключителна жена! Аз съм й фен. Бих записала парче с нея. Предполагам, че може да се получи нещо много добро.

Ти си от тези, които обичат да живеят бързо. Има ли моменти, в които ти се иска да забавиш и да се насладиш на това, което ти се случва?

Изборът да се занимавам с шоубизнес означава динамичен живот, малко лично време и много работа. За мен това е добрата формула и не мисля, че трябва да променям нещо. Поне засега! Доста съм луда. Откакто съм се родила, съм си такава, такава ме познават близките ми и такава искам да ме виждат хората. Не мисля, че в бързината изпускам важни уникални моменти. Напротив, ако се движа бавно, може да не ги забележа.

Какво ти липсва?

Когато пътувам - семейството ми, моят любим съпруг Кери. Безумно се обичаме. Убедена съм, че любов като нашата няма никъде другаде по света.

Чувстваш ли се щастлива?

Странни същества сме хората. Винаги влагаме много старание за големите неща и там се справяме перфектно. В същото време се дъним за малките подробности... Което не е правилно, защото точно те са „солта" на живота. И съм доволна, че успях да се науча да ги ценя.

Преживяла си трудни моменти в живота си. Каква е твоята тайна да оцеляваш?

Трудностите те карат да осъзнаеш стойностните неща и да провериш кой истински държи на теб. Номерът е да мислиш позитивно и да не се отказваш, каквото и да става!

Искаш ли да имаш деца? Каква майка би искала да бъдеш?

Разбира се, че искам деца. Кари също. Ха-ха-ха! Обаче съм сто процента сигурна, че ще бъда ужасно разхайтена майка, ще давам на малките пари за бира и ще ги пускам да скитат до късно, ха-ха!

Знаеш ли нещо за България?

Не, съжалявам. Предпочитам да не ви лъжа. Предполагам, че не сте и очаквали да знам много за страната ви.

Как планираш да си починеш след края на турнето?

Турнетата винаги са много изморителни. Готиното е, че в последните дни винаги свалям доста килограми. (Смее се.) Очаквам обаче финала с нетърпение. Мечтая да се прибера вкъщи след последната дата и просто да си седя край басейна, да пийвам бира и да играя с кучетата си. Иска ми се да релаксирам пълноценно, преди да се захвана с каквото и да е по-нататък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР