Дона Спенглър - Една Барби в Бевърли Хилс

Дона Спенглър е актриса, модел, писателка, звезда в риалити шоу. Основната й работа обаче е да демонстрира как живеят богатите в Бевърли Хилс. На запад наричат тези жени socialite. В превод – човек, известен с това, че е част от висшето общество, богат е, прекарва голяма част от времето си по партита, занимава се с благотворителност и няма VIP събитие, на което да не е поканен.

Деяна Ангелова 25 March 2009

дона спенглър

 

Дона Спенглър е актриса, модел, писателка, звезда в риалити шоу. Основната й работа обаче е да демонстрира как живеят богатите в Бевърли Хилс. На запад наричат тези жени socialite. В превод – човек, известен с това, че е част от висшето общество, богат е, прекарва голяма част от времето си по партита, занимава се с благотворителност и няма VIP събитие, на което да не е поканен.

 

Тя е близка приятелка на кучкарката на звездите Сабрина Париси. Автор е на книгата „Как да си намерим богат мъж“, снимала се е за „Плейбой“, изявява се като актриса (през май в САЩ ще излезе новият й филм Space Girls in Beverly Hills). Участва в риалити формата Luxurious Beverly Hills Ladies - шоу за луксозния живот на пет богати дами в Бевърли Хилс. Категорична е, че всяка жена заслужава да е обградена от лукс и един истински мъж трябва да знае как да й го осигури.


Участвате в риалити шоуто Luxurious Beverly Hills Ladies. Понеже в България не сме го гледали, бихте ли разкрили в детайли какво представлява – демонстрирате живота на красивите и богатите жени...?


В общи линии – да. Изключително забавно е да си жена, която живее в лукс. Всичко е толкова по-лесно и приятно. Благословена съм да се родя на място, което ми дава свобода и облаги, имам достъп до най-хубавите неща в живота. Обичам да пазарувам, да ходя често на фризьор, в спа центрове, на гримьор и масаж на краката. Ходя на изискани партита и скъпи вечери, срещам известни хора. За мен тук няма затворени врати.


И кои места най-често посещавате?


Чест гост съм на Beverly Hills Hotel. Вчера бях там на обяд и се натъкнах на Дженифър Лопес, Леонадро ди Каприо, Том Селек. Това е хотел,  посещаван основно от знаменитости. Радвам се, че имам достатъчно пари и пространство, за да отглеждам 15-те си котки. Харесва ми да пътешествам, когато си поискам. Обичам всички скъпи, луксозни и хубави неща в живота и всеки, който твърди, че не ги харесва, лъже.


Някои хора твърдят, че луксът и многото пари развалят човека...


Според мен всяка жена заслужава да има лукс в живота й. Само мъжете, които са егоисти или не могат да осигурят нужните средства, твърдят обратното. Същото се отнася и за жените с ниско самочувствие. Какво му е лошото да се чувстваш добре, да искаш най-доброто от живота, да ти е удобно и да си щастлив? Какво лошо има в това да не се притесняваш за парите, а да им се наслаждаваш? Многото пари и луксът развалят само онези, които на са благодарни, че ги имат.


Казвате, че „парите не могат да купят щастие, но ако ги нямаш, със сигурност си нещастен“. Толкова ли е зле да си беден?


Въпросът не е в бедността, а в това как тя влияе на хората. Никакви позитивни емоции няма в това да си беден и да се чудиш как да си осигуриш прехраната, платиш сметките и образоваш децата си. Тези хора са много ограничени и по отношение на социални контакти. Да не говорим, че ще трябва да си здрав като камък, защото иначе не можеш да си позволиш лечение в болница. Така че бедността не е приятно изживяване. Парите купуват комфорт и свобода в живота. А те доставят голямо удоволствие, без значение кой какво мисли и казва.


Какво бихте посъветвали днешните жени – да правят кариера, конкурирайки се с мъжете или възползвайки се от тях?


Не е хубаво да се възползваш от останалите хора. В случая думата е друга – трябва да поискаш помощ, както и ти да помагаш. Основно правило на успелите хора е – ако не си поискаш, няма да ти се даде. А те винаги са склонни да подадат ръка. Жените обаче трябва да знаят, че мъжете не харесват много еманципираните и силни дами, които се конкурират с тях. Виждат в тях по-скоро мъжки черти, отколкото женственост. Затова трябва да има баланс.


А по отношение на интимните партньори?


Бих посъветвала всяка една жена да търси мъж, който притежава пълния пакет от качества. Като начало, трябва да е много трудолюбив, лоялен, да иска да доставя удоволствие на жената до себе си. Не се захващайте с мъж, който ви кара да плащате – без значение дали сметката в ресторант или някоя покупка.


Какво ви накара да напишете книгата „Как да си намерим богат мъж“? Вие самата имате ли такъв до себе си?


Исках да разкрия на момичетата „Формулата на принцесата“. Имам голям опит в това отношение. Излизала съм с много богати мъже и с няколко не чак толкова богати. И трябва да кажа, че времето, което съм прекарала с богатите, е по-вълнуващо и приятно. Да, аз имам богат мъж, прекрасен човек и най-важното – много щедър.


Кажете ни някои от тайните – как в крайна сметка да си намерим богат мъж?


Първо – винаги трябва да сте в перфектна форма, да имате самочувствие и достойнство. Второ – облеклото ви трябва да е стилно и от класа, а не каквото ви попадне. Обличайте се така, че да впечатлявате. В никакъв случай не бива да занемарявате гардероба си. Трето – трябва да се доберете до висшето общество в района, където живеете, да ги накарате да ви видят, да ви приемат в своя кръг.


За или против пластичната хирургия?


100% съм за. Всеки знае, че външният вид е изключително важен. Колкото по-добре изглеждаш, толкова по-големи възможности в живота ще имаш и ще получаваш по-добро отношение от другите. Хората, които нямат приятен вид, обикновено ги отлъчват от обществото.
Имахте ли някакви притеснения да позирате за „Плейбой“ или смятате, че няма нищо лошо в това да показваш тялото си?
Няма нищо лошо в голото тяло – то е навсякъде в историята на човечеството. Наричат го изкуство. Хареса ми да се снимам за „Плейбой“, всички се отнасяха професионално и с уважение към мен. 

 

В много филми сте били двойничка на главната актриса в голи сцени. Бихте ли казали кои точно?


Вместо Джина Дейвис в  Earth Girls Are Easy, Ким Бейсинджър в My Stepmother is an Alien, Мелани Грифит в Milk Money, както и редица други филми.
Вие сте част от хайлайфа, разполагате с много пари, но има ли рокля, която да не може да си купите, или парти, на което да не може да отидете?
Стига да го искам – всичко мога.


Колко често пазарувате и колко пари обикновено харчите?


Непрекъснато ходя на шопинг. Дали ще търся рокля за червения килим,  козметика, гримове или бижута, коли, разни неща за котките ми. Понякога дори пращам асистентката ми да пазарува вместо мен. Не бих могла обаче да кажа колко харча. Обикновено или давам кредитната си карта, или ходя на места, където имам отворена сметка като редовен клиент. Така че разбирам колко съм похарчила чак в края на месеца. Счетоводителят ми плаща сметките, единственото, което знам, е, че са много големи. 


Какво можем да открием в гардероба ви?


Страшно много маркови дънки и блузи. Спортни облекла на  KritiK&Juicy (удобни за вкъщи и джогинг). Харесвам наситените пастелни цветове, черното и бялото. В гардероба ми има рокли на известни дизайнери – Ralph Lauren, Gucci, St John и т.н. Доста дизайнерски чанти, секси Jimmy Choo, Gucci и други маркови обувки и ботуши. Бельо на La Perla и Victoria Secret. Симпатични костюми, които обичам да си колекционирам. Гардеробът ми е наистина огромен. Имам толкова много неща, че всяка година гледам да се отърва от част от тях. Наскоро разкарах 100 чифта дънки и 150 блузи, които не съм обличала миналата година.


Възнамерявате ли да дойдете в България?


Абсолютно. Никога не съм била в страната ви и ще се радвам да дойда. Сигурно ще е още тази година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР