Когато един Митко срещне една жена

Всички харесват головете на Бербатов. Или почти. Митко Павлов е нещо като радио Бербатов. Всички харесват сутрешното му включване по „Ретро радио“ от 8 до 12 часа. Или почти. И после цитират бисерите му като: „Мъже, жени. Човек не сме върнали.“

Адриана Попова 24 April 2008


След като набра скорост в радиата на хората, Митко навлезе и в телевизорите. Първо като водещ на „Десетте най“ по БиТиВи. Тогава за пръв път видяхме, че човекът е не само забавен, но и синеок.

А че е приятно висок, аз лично видях при срещата ни за интервюто. „Десетте най“ дадоха добър стартов заряд на забавния, синеок и приятно висок младеж (30 г.) и той прибави в портфолиото си воденето на „Това го знае всяко хлапе“ с Део. Напоследък се изявява еднолично в най-новото риалити шоу на bTV „Форт Бояр“. Шоуто реално е снимано през лятото на миналата година, но екипът стискал зъби и опазил тайната през месеците до излъчването му. „Форт Бояр“ има общо 13 епизода, които се излъчват по веднъж седмично.

Формално погледнато, шоуто изглежда като „Бързи, смели, сръчни“.

То де факто е. Не мога да те лъжа, това е капиталистическият вариант на „Бързи, смели, сръчни“, когато са вложени доста повече пари. „Бързи, смели, сръчни“ го гледаха всички, така че се надяваме и „Форт Бояр“ да има такъв успех. Бате Мишо в случая е мосю Рошел (господарят на Форта), аз съм кака Лили на Форта. Аз съм жената аеробика, която обикаля участниците като пеперуда. Шегувам се. Моята работа беше да ги нахъсвам. И да обяснявам това, което се случва.

Нашите отбори се състезават с турци и сърби. Кажи нещо гадно за тях, така, по съседски.

Нищо гадно не мога да кажа. Турците са изключително космополитни хора, нещо, което никога не съм предполагал. Ние сме ужасни примати и страхотни азиатци в сравнение с тях. Сърбите са си айляк като нас.

Разбрах, че си имал премеждия при снимките.

Само бях настинал жестоко при пристигането си във Франция, защото тръгнах оттука при 39 градуса, а там шат – 15 градуса. Слязох на летището по бермуди и джапанки. Разхождахме се цяла вечер и на другия ден бях вдигнал висока температура. 39 градуса и лошото е, че трябваше да отида на снимки. Първите два дни ми беше адски тежко физически. Българският екип в лицето на подуцентите ми помогна доста да се задържа на крака. Ходи да ми купува лекарства. Иначе само май с червеното вино издържах тия дни. Като ми беше зле, трябваше да пийна някакъв алкохол, а там не дават друг алкохол освен червено вино, понеже сме на работа. И аз бум, две чаши червено вино, десертно ли, недесертно ли, и се озвездвах.

Нещо като биография?

Родил съм се седмаче и съм стоял в кувьоз. Мисля, че със задника напред съм излязъл. Така ми е тръгнало в живота. Иначе съвсем нормално детство съм имал. Просто падах малко повече, това ме забавляваше. Пожарите ми бяха особено симпатични.

Имаш ли особени постижения в тая област?

Имам, една кухня, един шкаф в друга кухня. И една барака. Но кое беше интересното - аз палех много, обаче имахме един от нашия клас Ицо, на когото му викаха Пиромана. Аз палех скрито и се криех. А той палеше открито. На мен ми се виждаше, че няма да ме приеме обществото.

Ти затова ли не обичаш Бойко Борисов? Защото като малък си обичал пожарите, а той като малък е обичал да ги гаси.

Не бях се сетил. Това може би е подсъзнателно, сблъсък на интереси.

В училище беше ли отличник?

Напротив. Имах приятен успех докъм осми клас, но дипломата ми за средно образование е някъде 4,30.

Завършил си ВИТИЗ.

Завършил съм публична реч. Тази специалност вече я няма. След мен имаше още 2-3 випуска. Юксел Кадриев е от випуска след мен.

От малък ли си смешен?

Винаги съм се правил на интересен и съм се опитвал да бъда в центъра на внимание поради комплекси по отношение на личността си. На мен никога не ми е вървяло с жените и може би затова се правя на интересен. Като малък имах много грешна тактика към тях. Решавам да се пробвам за секс, пък то се заговарям, после ставаме приятели, някакъв ад. Сексът отиде.

Сега научи ли правилната тактика?

Да, но сега пък имам сериозна приятелка от години.

Каква е приятелката ти?

Нормално момиче. Милена. Много добър човек е. Наскоро го оцених пак.

С какво се занимава?

С наркотици. Не демонстрираме богатство, за да няма излишно внимание на властите към нас. Не, шегувам се, разбира се. Работи си като банков чиновник. Според мен това е ужасно изнервяща работа. Тя е човек на гише, при когото идват всички кретени, включително и аз. С цялата си киселост, че в момента някой им е вдигнал колата или нещо друго.

Какъв е идеалът ти за жена?

Нямам идеал. Трябва да ми се стори симпатична. Всички жени са хубави по свой начин. Всеки си има жена, която му импонира. На мен ми импонират ужасно много жени. Аз например съм музикален помияр. Същото е положението и тук. Нямам критерий. Има някои мъже, които харесват само руси. Аз нямам никакъв проблем с червенокоси или зеленокоси. Айде, зеленокосите са баби повечето. Баба ми, лека й пръст, един път с каква синя коса беше! Като за агитка на „Левски“.

Когато ти се обаждах преди време за една анкета, ми каза, че точно гладиш по гащи. Какво друго правиш по гащи?

Мия с парцал пода, защото ми става топло. Но с парцал с дръжка, защото технологиите напреднаха. Аз съм добра партия за женене.

Кажи още някакъв свой плюс.

Пазарувам.

Щом си толкова добра партия, кога ще се жениш?

Няма да се женя скоро. Не ми изглежда сериозно това да се ожениш. Да имаш дете, е доста по-сериозно и отговорно, отколкото да хванеш и да се ожениш. Не бързам за никъде. Ще чакам кметът да ме ожени.

С какво може да те спечели една жена?

С първоначално впечатление. Сериозно - с очите, с излъчване и с чувство за хумор.

За секса какво ще кажеш?

Нищо.

Беше във Франция. И там ли нищо?

Не съм правил секс във Франция. Бях там по работа. За малко да се нацепя в едно педераско заведение. Едни турски участици бяха решили да ходят едната вечер в дискотека, обаче откъде да знаят, че вторник в тоя бар е хомосексуална вечер. Отиват пет пича, нагласени като за абитуриентски бал. Връщат се след един час, ама зле-зле. Сядат и не говорят. Поръчват алкохол. И после викат – мани, мани, гледаме в дискотеката жени, а те лесбийки.

Уреждал ли си си срещи по интернет?

Да, един път.

И какво?

Нищо, звяр беше. Тогава разбрах, че интернет общуването е за хората, които са на доста километри един от друг. Ние сме прекалено малко в тая страна, за да си позволяваме подобни идиотщини.

Все пак не се ли обади на момичето?

Зачезнах директно.

Гледал си само външността. А душата?

Въобще не ме интересуваше. Въобще не съм се замислил за душата в тоя момент. Гледах да оцелея. Сега ми става мъчно.

Кажи някой виц!

Какво ходи на два крака и кърви?

И какво е?

Половин куче.

Ей, това е драстично. Аз имам куче. Спортуваш ли?

За съжаление не. То си личи. Ако се съблека гол, ще паднат картините примерно. Аз съм скаран със спорта и съм с две флегматични леви ръце.

Кажи поне, че си смел!

Не съм. Страхлив съм. Имам страх от летене, изпитвам жестоко шубе. Не ми е комфортно, защото вестибуларният ми апарат не функционира добре и започва да ми се вие жестоко свят. От завиването на свят ми тръгват другите страхове, че ще се мре например. Аз съм проклел всички авиоинженери, които са направили този прекрасен чисто нов еърбъс, с който летях наскоро и който, като се качи на 11 хил. м, включва двигателите на тих режим. И аз викам – край, падаме. Старите боинг 737 например са като каруци, возят раздрънкано, всичко им се тресе и за мен това е страхотно удоволствие, защото аз чувам, че самолетът живее. Той може след малко да се разпадне, но за мен това е действащ самолет. Бучи, значи му работят двигателите. Страх ме е също от тъмно, от височини. Не съм преодолял себе си.

Как се прибираш тогава по тъмно?

На фарове.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР