новата тройна коалиция спорт, спа, суши

Екстравагантната и необичайна комбинация ще откриете в новооткрития център Sanuri, където на едно място са събрани елитен фитнес, зона за спа удоволствия и ресторант с изискана кухня.

Елка Влаховска 17 September 2009

снимки архив sanuri

Екстравагантната и необичайна комбинация ще откриете в новооткрития център Sanuri, където на едно място са събрани елитен фитнес, зона за спа удоволствия и ресторант с изискана кухня. Всичко е подчинено на идеята за бягство от всекидневния стрес и потопяване в традициите на Изтока – от грижите за красиво тяло, до релакс с терапии, сред които широдхара и широбианга, както и приятен завършек с порция суши или европейски специалитети по класически рецепти. Превес към японския стил в духа на жриците на красотата от Киото - гейшите, подсказва интериорът на ресторанта и на спа-зоната. Фитнесът от своя страна е модерно предложение за активен спорт както за жени, така и за мъже. Уредите за кардио и силови тренировки са на американската фирма Precor, на тях оформят здрави мускули  в Щатите Брад Пит и Арнолд Шварценегер. Можете да се почувствате като холивудските звезди, ако заложите на индивидуална спортна програма, съчетана с подходящите хранителни добавки. Инструкторите с международни дипломи ще ви определят личен план за тренировки.

Спа-центърът, освен сауната, парната баня и солариума, включва и кабинети за масажи, сред които ви препоръчвам масажа с горещи вулканични камъни и антицелулитната терапия с микронизирано зелено кафе. Сред „вкусните“ предложения в спа-зоната са и терапиите с мед и с шоколад, а сред ароматните изкушения – терапията „Тропическо бягство“ с маска за тяло крем фреш с папая и ананас. Порцеланова кожа, за да се потопите докрай в духа на „Мемоарите на една гейша“, можете да добиете след чудесните козметични терапии за лице.  Тук разнообразието от предложения – за суха, чувствителна или мазна кожа, е голямо: от почистваща  терапия плюс мезотерапия, която работи в дълбочина, до дермаабразио – изборът можете да направите след професионален съвет от специалистите в центъра. Хит е и високоефективната терапия Escutox, смятана за естествената алтернатива на ботокса. 

И дори да не сте изкушени от спорта или от грижите за красотата, можете да се отбиете в Sanuri дори само в ресторанта, за да опитате суши, приготвяно по автентични рецепти от Страната на изгряващото слънце. Японското изкушение обаче се предлага само в неделя, една кулинарна фиеста, приготвена от свежи продукти. През останалите дни от седмицата ще ви предложат меню, съчетало традициите на европейската кухня. Препоръчвам ви да опитате ястията с крехко телешко месо, съчетани по избор с някое от качествените вина от Стария или от Новия свят, включени в прецизната селекция на ресторанта.

info: София, ул. Вискяр планина 15 - 17

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР