Interforum

Старият, познат на столичани ресторант Interforum в квартал Лозенец, вече е с нов интериор, нов собственик и ново меню, което предлага най-доброто от европейската, средиземноморската и българската кухня. Дали ще се поглезите вечерта в изисканата градина в интимната светлина на запалените факли и свещи, или ще предпочетете уюта на интериора, тук можете да вкусите автентичен татар-бифтек.

Елка Влаховска 08 August 2007

Старият, познат на столичани ресторант Interforum в квартал Лозенец, вече е с нов интериор, нов собственик и ново меню, което предлага най-доброто от европейската, средиземноморската и българската кухня.

 

Дали ще се поглезите вечерта в изисканата градина в интимната светлина на запалените факли и свещи, или ще предпочетете уюта на интериора, тук можете да вкусите автентичен татар-бифтек, овкусен с подправки пред вас, прясна риба бакалярос, уловена в гръцкото море или непретенциозното ястие миш-маш, но приготвено по най-апетитната бабина рецепта.

 

Ето защо, макар и открито съвсем наскоро, заведението привлича много гости, сред които можете да видите Илияна и Наско Сиракови, куп футболни звезди, както и бизнесмени и хора от арт-елита. През лятото най-привлекателна, разбира се, е градината, която за щастие, тъй като и климатът ни стана средиземноморски, работи до малките часове на нощта. И за да се почувствате докрай като в гръцка таверна на морския бряг, си поръчайте например барбуни, ципура или изкусителния лаврак в нежен сос върху канапе от пюре от картофи и спанак.


Добро настроение, освен вкусните ястия и компанията, с която сте дошли, ще ви осигурят и качествените италиански вина на изба Banfi, предпочитани и препоръчвани през този сезон от ценителите.


Ястията с телешко месо са другият хит в менюто, което не е дълго като роман, а е прецизно подбрано като в гурме ресторант. Вкусният пепър стек, телешките медальони или добрият стар рамстек с лук заслужават някое от първокласните чилийски вина, много модни напоследък у нас, или резерва от изба Todoroff например. А, за да завършите по правилния начин една хубава и приятна вечеря, опитайте от домашната бисквитена торта и си поръчайте чаша много вкусно, нежно и ароматно кафе с марка Dallmayr, което можете да опитате само тук. То ще ви ободри и ще изостри сетивата ви така, че изпълнени с енергия, да продължите до зори.


Ресторант Interforum е на адрес:
София, бул. Черни връх 4, тел. за резервации: 963 21 97, 0885 00 00 40

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР