Шоколад и карамел

"Звездни" вълни от златната епоха на Холивуд, големи обеми от 60-те и романтични къдри от края на 90-те.

Свобoда Сидерова 28 January 2010

Невъзможен микс (на пръв поглед) между имиджа на бунтарка и аристократка, който идеално пасва на мъжкия стил, налаган от дизайнерите. Косата е разделена на две. Горната и странична част до линията на скулите е изгладена и лакирана, както се полага да е косата на дама от висшето общество. Изведнъж надолу се спуска водопад от силно тупирани и разбъркани къдри. Блестящата гладкост е разчупена с крив път и "случайно" изплъзнали се кичури на вълни, които придават известна доза фриволност. Използвани са восъкът за блясък и контраст digit gloss и спреят за фиксация fix design.

Модните прически връщат лентата назад. Предлагаме ви 3 прически на топ-фризьорката Мария Томова в тон с колекцията на L'Oreal Professionnel за периода есен-зима 2004-2005. Използвани са продукти от обновената стилизираща серия tecni.art на марката.

Студеното пепелно русо от миналия сезон е изместено от по-топли кехлибарено-кафяви гами. Специалистите съветват да не се отдалечавате прекалено много от естествения нюанс на охра, оранжево, кафяво, червено и тъмно кафяво. Препоръчва се смесването на 3 нюанса, нанесени по асиметричен принцип, за да се получи преливане. Двуцветният бретон се озарява от червена светкавица.

Кичурите не започват, както досега, отгоре на главата, а са "позиционирани" отстрани. При подстригването коафьорите "играят" двойна игра. При късата коса водещо е леко асиметричното и изгладено каре с омекотена задна част и меки, леко разбъркани дължини. Средно дългата е с ефект на двупластово подстригване: перфектно изгладена горна част и бретон и обемни и уплътнени дължини. При дългата господстват добре пригладените меки вълни.

 модел виктория йовчева, ивет фешън
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР