Дейвид и Виктория Бекъм – 25 години брак! Заслужава си да го полеят

По случай годишнината двамата облякоха сватбените си тоалети отпреди 25 години

eva.bg 04 July 2024

Дейвид и Виктория Бекъм са две половини от едно цяло (не можем да ги мислим поотделно!), създало прекрасно семейство, четири деца и успешен бизнес, превърнал фамилията им в същинска империя.

Имат причина да се гордеят с това, че успяха да запазят и семейството си толкова години. Сега те празнуват 25-та годишнина от брака им, който се състоя на 4 юли 1999 в замъка Luttrellstown, разположен близо до Дъблин, Ирландия.

По повод празника двамата решиха да облекат отново прословутите си лилави тоалети, в които се преоблякоха на сватбата веднага след венчавката, за която и двамата бяха в бяло.

Нещо повече, седнаха и се снимаха и на прословутите златни тронове, които бяха част и от сватбата им през далечната 1999 година, която струваше цели 1 милион английски лири.

„Вижте какво намерихме“ – това написаха те към снимката в Инстаграм. А във Фейсбук Дейвид Бекъм коментира - "Не мога да повярвам, че дрехите още ни стават".

Вижте снимки от новата им фотосесия със старите тоалети в галерията ни.

За разлика от много други звездни двойки, чиито отношения са пълни сраздели и събирания, изневери и скандали, в семейство Бекъм нещата стоят по друг начин – въпреки всички слухове за бури в отношенията им, които се появяват понякога в заглавията на таблоидите. Неведнъж те са споделяли, че един здрав брак изисква много труд и отдаденост – всеки ден. Дейвид и Виктория се подкрепят в работата, в новите начинания и трудните моменти. Също така, двамата не забравят, че е важно да поддържат романтиката жива.

Дейвид нарича Виктория „най-добрата съпруга и майка“, като твърди, че тя е и най-добрият му приятел, а Виктория говори за Дейвид така: „Не бих могла да бъда добра майка, ако Дейвид не беше най-добрият баща. Нещо повече – успехът си дължа на неговата подкрепа. Той ми помага, вдъхновявайки ме всеки ден“.

Двамата наистина изглеждат създадени един за друг, а през 2010 г. Дейвид сподели, че от първия момент е знаел, че Виктория е жената за него: „Веднъж гледах телевизия и там започна видеоклип на Spice Girls. Тогава казах на Гари Невил, който стоеше до мен: „Виждаш ли това момиче в черната рокля? Един ден ще се оженя за нея!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР