Джей Ло и Бен Афлек – тъжна приказка за една красива любов

Приключила ли е любовта им или все още има шанс?

Десислава Найденова 06 June 2024

Снимка: instagram

Дженифър Лопес отмени лятното си турне, за да „посвети време на нейните деца, семейство и близки приятели“.

Преди това стана ясно, че с Бен Афлек вече не живеят заедно. За последно се появиха заедно на червения килим през февруари.

Отделна тема са уловените кадри от някои от последните им съвместни появи, на които се вижда, че звездите не се наслаждават на компанията си, а по-скоро се карат или са напрегнати и изнервени.

Приключила ли е любовта им или все още има шанс? Феновете са до голяма степен обезсърчени, но пък на 3 юни изтекоха снимки, които... пораждат нееднозначни тълкувания.

Дженифър и Бен бяха заедно на баскетболния мач на 12-годишния син на Афлек. На снимките се вижда само приятелска целувка по бузата и почти никаква близост. В публиката на мача са присъствали също майката на Бен Афлек и бившата му съпруга и майка на децата му, актрисата Дженифър Гарнър.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Quién (@quiencom)

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещат за първи път през 2001 г. на снимачната площадка на романтичната комедия „Gigli“. Филмът се проваля, но между звездите прехвърчат искри. Бен още няма в живота си Дженифър Гарнър и децата. Джей Ло по това време е омъжена за втория си съпруг, танцьора Крис Джъд.

Тя и Афлек обявяват публично връзката си скоро след развода й с Джъд, който е финализиран през 2003 г.

Емблематичният музикален видеоклип на песента „Jenny From the Block“ от 2002 г. показва вълнуващ момент от Бенифър, който подлудява феновете. С Джей Ло в яркорозов бански и Афлек в бял потник, влюбените се наслаждават на слънцето на борда на яхта, докато Бен отделя специално внимание на... дупето на любимата си. Това е онази част от тялото й, от която таблоидите бяха обсебени тогава.

През 2010 г. Джей Ло се връща назад и говори за натиска, който медиите оказват върху връзката им.

„Обичам Бен, той е страхотен човек, но и за двама ни беше прекалено да сме под такава обсада две години подред. Бяхме на корицата на всяко списание, всяка седмица, беше просто странно... Връзката ни, мисля, пострада заради това. Не е единствената причина,  но мисля, че определено това изигра роля в динамиката на нашата връзка.“

През ноември 2002 г. двамата обявяват годежа си. Дни преди да се оженят обаче, двамата пускат съвместно изявление, в което обявяват отлагането на церемонията. Това се случва през септември 2003 г. На 22 януари 2004 г. разтрогват годежа си.

През юни 2004 г. певицата се омъжва за дългогодишния си приятел, певеца Марк Антъни. Двамата имат близнаци, които се раждат през 2008 г. Разделят се през 2014 г.

В книгата си от 2014 г. „Истинска любов“ Джей Ло хвърля малко светлина върху периода между обявяването на раздялата си с Афлек и брака си с Антъни.

„Бен и аз се разделихме в момента, в който си мислех, че се обвързваме един с друг завинаги, това беше първото ми истинско разбито сърце, чувствах се така, сякаш сърцето ми е изтръгнато от гърдите. Потърсих утеха в друг човек, опитах се да намеря някого, който може да ме накара да се чувствам обичана и желана в най-самотното ми време. Марк се върна в живота ми три дни след като трябваше да съм пред олтара и да кажа „Да“ на друг мъж.“

„Животът има непредсказуеми обрати, нали? И просто трябва да изберете това, което чувствате, че е най-добро в момента.“

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР