Джей Ло и вторият шанс

25 March 2024

Снимка: getty images/guiliver

Деветият студиен албум на Дженифър Лопес звучи като свежа интерпретация, поне в заглавието, на вече познат.

Наследницата на пуерториканци, заселили се в Бруклин с тайната надежда да осигурят на трите си дъщери по-добър живот, обяви, че This is me …now e логично продължение на албума This is me …then, който се появи през 2002-ра.

В Инстаграм мисис Бен Афлек разкри 13-те песни, включени в албума, и по всичко личи, че основното вдъхновение в тях е съпругът ѝ. Романтичната двойка често разпалва дискусии в социалната мрежа заради настроенията и физиономиите на двамата след разменени жестове и думи.

Бен, който изгря на хоризонта в любовния живот на Дженифър преди две десетилетия и се появи във видеоклип към песента Jenny from the block, е официално назован в седмото парче на дългоочаквания албум – Dear Ben, но и всички останали 12 парчета издават неговото присъствие.

Фаталното 13-о носи заглавие „Най-великата любовна история, разказана някога“ и всички стискаме палци това да се окаже самата истина, защото не е тайна, че Дженифър е серийна младоженка с четирите си досегашни брака и многобройни връзки.

Стискаме палци стоплянето на любовните чувства с Бен (двамата имаха сравнително дълъг и страстен роман в началото на 2000 година) да е дълготрайно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР