Снимки от семейната ваканция на Парис Хилтън на остров Мауи

eva.bg 30 May 2024

Снимка: instagram

Парис Хилтън се радва на подранила лятна ваканция, на която е заедно с двете си деца и съпруга си.

43-годишната богата наследница има две дечица, родени чрез сурогатни майки, от половинката си Картър Реум. Момиченцето се казва Лондон и е само на шест месеца, а момченцето се казва Феникс и вече е на една годинка.

От снимките в Инстаграм, които Парис Хилтън сподели, става ясно, че се радват на прекрасна и луксозна почивка на Хаваите. И по-специално на остров Мауи.

Идилично е положението. Толкова идилично, че нямаше как да не ви покажем всички снимки, които досега Хилтън сподели от почивката си. Вижте ги в галерията ни. По всичко личи, че на Парис много й харесва да бъде майка.

Парис Хилтън и Картър Реум започнаха да се срещат през 2019 г. и след две години връзка се сгодиха през февруари 2021 г. Тя и бизнесменът се ожениха на пищна тридневна сватба в Лос Анджелис през ноември 2021 г. Те размениха обети в имението на дядо й Барън Хилтън, което струва 75 милиона долара и е в Бел Еър.

След малко повече от година брак, Хилтън и Реум посрещнаха сина си Феникс чрез сурогатна майка през януари 2023 г. Двойката изненада много от феновете си, когато разкриха през ноември 2023, че имат и момиченце на име Лондон, което също е родено с помощта на сурогатна майка.

Наскоро Парис заяви, че се чувства „толкова благословена и такава късметлийка“, че е успяла да стане майка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР