Моника Белучи на 60: Да остаряваш е привилегия!

30 September 2024

Снимка: instagram/getty images/guiliver

„Красотата се променя с възрастта. И това не е лошо. Една жена е красива на 20, но е много по-интересна на 40 и 50“, казва Моника Белучи, която става на 60 години и неведнъж е твърдяла, че „да остаряваш е привилегия“.

Интересна, истинска, магнетична, чаровна, фатална, красива, талантлива – толкова много епитети могат да се кажат за Моника Белучи. Преди всичко тя е Жена с главно Ж.

В галерията ни сме събрали 40 снимки, показващи и доказващи, че каквото и да кажем за неотразимата Белучи, все ще е малко.

„Жените се променят с времето и това е красиво. Когато остаряваш, осъзнаваш, че щастието не идва отвън, а отвътре. Животът не се състои в това да изглеждаш млад, а в това да се чувстваш добре в тялото си, независимо от възрастта.“

От нея можем да научим ценен урок: стилът трябва да бъде като виното – да отлежи и да се промени с годините. А при нея наблюдаваме все повече класа и изтънченост, като много хора в момента коментират, че Моника никога не е изглеждала по-добре, отколкото в 50-те си години. Сигурни сме, че ще изглежда също толкова неотразимо и в 60-те си години.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР