Furla есен/зима 2024 – истинската елегантност е проста

03 October 2024

Снимка: пресофис на марката

Простото, но никога обикновено, е най-добрата форма на елегантност. Това е мотото на колекцията есен-зима 2024 на FURLA - довереният спътник на всяка жена, готов да я придружи, за да изпълни всеки неин ден с грация без усилия и женствена изтънченост.

Колекция, която поставя във фокуса си жената, чийто стил е вроден и е естествено продължение на нейната автентичност и увереност. То е тихо усещане, но безспорно присъстващо, заявява се, без да произнася и дума.

Заснета от фотографа Алесандро Фурчино Каприа, кампанията на бранда има за цел да изпълни обещанието на Furla: „Истинската елегантност е проста“.

Тя представя красотата и хаосът на съвременния, забързан живот, поезията в простите, ежедневни моменти.

Тя показва уникални епизоди от живота на жените Furla, които вършат ежедневните си дела. Те ценят качествено прекараното време, винаги със стил. Вижте снимки в галерията ни.

Посредством един поглед, Furla Sfera – ключовият модел чанта за сезон есен/зима 2024 - прави първоначалната си поява в сутрин, изпълнена с ежедневен ритъм и вълнуващия стремеж на една амбициозна жена към безкрайните шансове и възможности.

В следващите епизоди на кампанията Furla Sfera Soft и Furla Nuvola са винаги добра компания на всяка жена, запазвайки чувството за личен момент.

Furla е винаги там, за да стане свидетел на всеки сезон в живота на една жена, изграждайки неразрушима връзка от 1927 г. за поколения напред.

Furla Sfera Soft прави своя дебют в колекцията с нова форма и подсилена кожена презрамка – като важно допълнение към семейството Furla Sfera, отличаващо се със своето сферично лого и сливане на извити и прави линии.

Стартиран по-рано тази година, но вече емблематичен, моделът чанта Furla Nuvola е въведен отново в актуалната за сезона цветова палитра, украсена с изящното, семейно лого на преплетена арка.

Разгледайте колекция есен/зима 2024 на FURLA в магазините на бул. Витоша 65, Сердика Център или онлайн на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР