Първи кадри от сезон 3 на „Просто ей така…“

Очакваме го през 2025 г.

eva.bg 11 May 2024

В официалния Инстаграм профил на сериала „Просто ей така…“ (And Just Like That…) вече се появиха първите кадри от снимките на третия сезон на шоуто. Третата част на продължението на незабравимия сериал „Сексът и градът“ ще се излъчи през 2025 г., заявиха от стрийминг платформата Max. Вижте снимки в галерията ни.

На публикувания кадър виждаме Сара Джесика Паркър в ролята на Кари Брадшоу, която е на любимото си място – в прегръдките на Ню Йорк.

Аутфитът на 59-годишната актриса далечно напомня – поне като силует - онзи от интрото на култовата поредица – обемна пола в светъл цвят и блуза също в пастелен цвят, в случая - мента (вместо прилепналия розов топ от интрото).

Обувките на висок ток са повече от ясни. Истинският главен герой във визията на Кари обаче е чантата GucciJackie от кожа в цвят слонова кост, инкрустирана с над 900 розови, зелени и сребристи кристали, за която стана ясно, че струва 14 хиляди долара.

 

Все още не се знае посоката, в която ще поеме действието в новия сезон, но отдавна е известно, че в него няма да участват гаджето на Миранда от двата първи сезона на „Просто ей така“ Че (Сара Рамирес) и Ния Уолас (Карън Питман), една от новите приятелки на триото Кари-Миранда-Шарлот.

2 КОМЕНТАРА
2
ivanova
15 May 2024, 16:39

Ох, ще се спреш ли да спамиш като рекламираш тъпотията си във всеки сайт под всяка статяия.

1
millako
12 May 2024, 20:47

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe==> https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР