В градината на Гуинет Полтроу

Актрисата участва във видео рубриката на Vogue "73 въпроса"

eva.bg 10 October 2023

Снимка: Vogue

Гуинет Полтроу е най-новата звезда, която участва във видео рубриката на Vogue „73 въпроса“, в която екипът на изданието отправя бързи питания срещу още по-бързи отговори, докато се разхождат из дома на въпросната известна личност.

51-годишната актриса и създател на лайфстайл империята Goop посреща списанието в разкошната си градина на имението й в Хемптънс. И под градина разбираме истинска зеленчукова градина, макар и в доста скромни размери. Гуинет разкрива, че отглежда различни видове салата, както и домати, краставици, билки…

Логично разговорът започва с въпроси за зеленчуците и как тя ги използва в ежедневното си меню.

След това минават на доста по-провокативни въпроси като кой е най-големият й грях. Оказва се, че това била алкохолната напитка, която си позволявала веднъж седмично.

След заленчуковата градина, Гуинет окончателно пленява гостите на дома си с гледката от градината край басейна. Обещаваме ви, че ще останете впечатлени.

От интервюто ще разберете още, че най-много се дразни на некомпетентността, любимата й песен на „Колдплей“ е Life Is For Living (припомняме, че бащата на децата й е именно фронтменът на групата Крис Мартин), но най-голямата изненада е за какво служи в дома й статуетката Оскар, която спечели през 1999 за „Влюбеният Шекспир“.

Вижте видеото, има много интересни моменти. А ако искате да разгледате целият й дом, посетете статията ни - "В дома на Гуинет Полтроу".

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР