Суперхрана за косата

Редакторът тества

Люба Вангелова 16 June 2023

Пшеничен зародиш, витамини F и Е, кератин, масло от жожоба, колагенови аминокиселини – изреждайки тези имена, може да останете с усещането, че темата на тази статия е здравословен начин на живот. Но всъщност това са суперхраните, необходими за здравето на косата ни. И са основните съставки във формулата на подхранващата серия за коса Fusion Nutri Hair на Lautus.

Три седмици употреба бяха достатъчни, за да усетя трайната разлика в косата си – видях я силна и с блясък, почувствах я мека и еластична. Това е резултат от синхронната работа между класически формули, най-нови технологии и селектираните ефективни съставки, които изброих в началото на статията.

Три са продуктите в най-новата линия Fusion Nutri Hair на Lautus, които са идеалната комбинация за поддържане на здравето и силата на косата – маска, спрей и шампоан, които от първия момент омайват със завладяващ плодов аромат. Видимо косата става по-плътна, с повече блясък и жизненост. Освен че е подходяща за ежедневна употреба, серията е ефективна и при всеки тип коса.

Шампоанът е с нежна текстура, която се плъзга по косата с лекота, разпенва се балансирано и веднага се абсорбира от нея. Осезаемо е усещането за чистота, което остава веднага след изплакването му. Патентованата система Фюжън Аква Шийлд във формулата осигурява мигновената хидратация, а пребиотиците – жизнеността на косъма и скалпа.

Маската за мен е героят в подхранващата линия за коса Fusion – текстурата ѝ е толкова фина, почти наподобява мус, а нанасянето ѝ е истинско удоволствие. По същия начин като шампоана, усещането за ефекта настъпва още по време на изплакването. А след изсушаване няма следа от сухата коса.

Ролята на подхранващия спрей без изплакване е съществена – напръсквам косата си, преди да я изсуша. Честно казано, използвам го и в други дни, не само след баня. Той помага за плътността на косата, за еластичността и блясъка ѝ.

В крайна сметка се убедих за тези три седмици, че красивата коса се нуждае от силна храна. Ако тази храна е от природата, още по-добре. Lautus винаги е вярна на принципа си – с любов от природата и знания от науката!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР