I AM FREE с Биляна Савова

На 25 юни в 10 ч. в Парадайз център можете да се отправите на най-вълнуващото пътешествие - това към самите себе си. Ваш водач ще бъде една жена, която знае какви опасности и рискове крие това пътуване, но и колко пречистващо и освобождаващо може да бъде - Биляна Савова.

eva.bg 09 June 2023

Биляна Савова е идеолог и визионер на програмата План да Бъда / Plan to Be, собственик и креативен директор на Plan2B Creative Studio, дългогодишен арт директор на списание EVA, основател на фондация МС – Мога Сам. Носител на наградите “Жена на годината, категория общество / 2016”, “Будител на 2018”, “Вдъхновител / 2018”.

„Седмица след като прекарах шест часа в една зала с Биляна Савова и още, вероятно, над двеста човека, наблюдавам какво се случва с мен. Какво е излязло и какво е дошло на негово място. Първо и най-важно, Биляна е извървяла много дълъг личен път, тя е истински човек, който е падал и се е научил да се изправя сам. В нея няма и един грам фалш, лицемерие, притворство. Чувам това, което казва и й вярвам… Енергията на хората наоколо беше много ценна. Да си притихнал сред стотици хора е много особено усещане. Да гледаш навътре в себе си, когато си заобиколен от толкова много очи е необичайно и интересно. Точно преди 12 години участвах в подобно събитие и тогава от мен излизаха дяволи. Сега беше различно, някакви пластове се наместваха, имах чувството, че прищракват като ключалки. Пиша всичко това, защото животът ни е много интензивен и понякога нямаме инструмент, който да ни усмири, да ни прибере навътре, където всъщност е голямата ни сила. Много интересно е това изследване на собствените граници, подарете си го, вижте къде ще ви отведе.“

Това е само част от публикацията във фейсбук профила на една известна и уважавана журналистка, написана след участието й в третото издание на I AM ME - формат, създаден от Биляна Савова, който събира около 300 души за 6 часа в Еvent Center – голямата зала на mall Парадайз. Четвъртото издание е на 25 юни и е посветено на вътрешната свобода, затова е наречено I AM FREE. Наистина е много особено това усещане да пътуваш навътре в себе си, да откриваш, да смиряваш гнева, напрежението и страховете си. След всяко такова 6 часово „пътешествие“ човек излиза по-смирен и по-свободен. А това е и голямата цел на тези групови преживявания, водени от човек като Биляна Савова.

Представете си какво ви очаква на 25 юни.

В уютната като утроба зала, в която тишината и тъмнината отварят прозорец към собствената ви душа, звучи гласът на Биляна. Звучи на фона на медитативна, специално композирана музика, пред очите минават визуални картини на огромен екран, които ви отвеждат към непознат свят и ви потопяват в спонтанна медитация. Когато затворим очи в тишина, разбираме, че светът вътре в нас чака да бъде изследван.

Защо четвъртото издание е наречено  I AM FREE/АЗ СЪМ СВОБОДЕН?  Защото с изследването на собствените си граници, ще затворим един цикъл от пътешествия на духа и ще открием до къде се простира нашата вътрешна свобода. Ще разберем от какво трябва да се откажем, за да се почувстваме свободни. И ще си тръгнем, както и при предишните събитие по-леки, по-спокойни, по-уверени. И една идея по-свободни да полетим след мечтите си. Билети за събитието можете да намерите тук.

Специален гост на I AM FREE ще бъде Филип Лхамсурен – пътешественик, писател, страстен приключенец, истински сървайвър. Странства по забравените пътища на света вече четвърт век.  Ще научите повече за него тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР