„Гладната революция на д-р Емилова“ с премиера в Пловдив

На 19 април в Пловдив за първи път ще бъде представена книгата, разказваща 25 истории за изцеление и спасение от практиката на д-р Людмила Емилова. Автор на книгата е Милена Попова, основател и дългогодишен главен редактор на списание EVA.

eva.bg 17 April 2023

На 19.04.2023 г., сряда) от 18.30ч., в Кино Еccoplexx (бившето кино Фламинго) ще бъде показан документалният филм „Керанка, глад за живот“ с режисьор Ирина Иванова, разказващ вълнуващата и вдъхновяваща история на Керанка Костова, диагностицирана с множествена склероза едва 20-годишна.

Благодарение на запознанството си с д-р Людмила Емилова и прилагания от нея метод на омекотена форма на гладуване с плодове и чай, тя успява да овладее коварното и непредвидимо заболяване и вече 18 години живее пълноценен живот.

 

Нещо повече – на 43 години Керанка кандидатства хореография във Варненския свободен университет и в момента е студентка в първи курс.

Филмът „Керанка, глад за живот“ е не само история за изцелението, но и история за доверието. История за куража и на пациента, но и на лекаря, осмелил се да върви срещу течението. История за отговорността. Към днешна дата през клиниката на д-р Емилова са минали около 50 хиляди души от цял свят. „Всички са в сърцето ми“, казва лекарката, която познава в детайли историите на повечето си пациенти, която буквално живее в клиниката, никога не изключва телефона си, дори през нощта, и винаги е готова да посъветва, да прегърне, да помогне.

Филмът вече бе показан пред пълни зали в София, Варна и Бургас, но прожекцията в Пловдив е по-специална, защото на нея ще бъде представена за първи път и книгата „Гладната революция на д-р Емилова“, включваща богат и задълбочен преглед на метода на плодолечение на д-р Емилова, както и 25 забележителни истории на нейни пациенти.

Дневният ред на събитиeто:
17- 18:30 ч. - възможност за закупуване на книгата "Гладната революция на д-р Емилова" с автограф от д-р Емилова
18:30 ч. - прожекция на филма "Керанка, глад за живот"
19:30 - 19:45 - д-р Емилова и главният герой на филма, Керанка Костова, ще кажат няколко думи за филма и за историята, която разказваме в него

Автор на книгата е Милена Попова, основател на списание EVA, която лично ще присъства на прожекцията, заедно с д-р Емилова, Керанка Костова и режисьорката на филма Ирина Иванова.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР