Как започва денят на Джей Ло в 4.45 сутринта

eva.bg 23 March 2023

Безспорно Дженифър Лопес демонстрира фигура, за която много дами могат да мечтаят, особено пък на нейната възраст.

53-годишната звезда никога не е крила, че полага сериозни усилия за външния си вид, което включва както хранителен режим, така и тренировки.

„Не е тайна, че фитнесът е голяма и много важна част от живота ми. Важно е да съм във форма не само заради червените килими, но и заради самата мен, за собственото ми самочувствие. Според мен има голяма, позитивна зависимост между упражненията и психичното здраве“, заяви в интервю Джей Ло.

Тя е категорична, че времето във фитнеса гони депресията, стреса и е отголяма полза за психичното здраве.

Дженифър Лопес разкри, че винаги започва деня си с упражнения, а нейният ден започва доста рано, защото става в пет без петнадесет всяка сутрин.

„Независимо каква е програмата ми за деня, със ставането започвам с упражненията. В повечето случаи навън е още тъмно, защото се будя преди пет часа“, сподели звездата.

2 КОМЕНТАРА
2
Милена Т.
28 April 2023, 13:36

До #1:
Но се опитва, докато други стоят пред телевизора и набиват пуканки. А на другия ден стават в 12 на обяд. Чест й прави дисциплината и всекидневните усилия.

1
Eva
24 March 2023, 20:39

Каквото и да прави, латино структурата й е с къси дебели баджаци и голям задник и не може да ги промени с тренировки. Така че, за какво тяло изобщо говорите?

ТВОЯТ КОМЕНТАР