Кейт Уинслет и една рокля 7 години по-късно

eva.bg 08 December 2022

Снимка: getty images/guliver

Световната премиера на дългоочакваната втора част на „Аватар“ събра на синия килим в Лондон много известни личности, сред които обаче се открои особено ярко звездата на Кейт Уинслет.

Харесваме тази прекрасна актриса и невероятна жена, заради естественото й излъчване, заради умението да не робува на общественото мнение и предразсъдъци. И заради факта, че изглежда по един и същи невероятен начин (без да има манекенски пропорции) и през 2015 година, и сега.

Даваме за пример този седемгодишен отрязък, защото самата актриса ни припомни колко неостаряващо съблазнителна е, без да робува на клишираните стандарти за красота, обличайки своя стара любима рокля за премиерата на „Аватар“.

Със същата сива прилепнала по тялото рокля тя бе на фестивала в Торонто преди седем години.

„Аз съм точно такава, каквито са хиляди други жени по света. Нямам идеални гърди, имам целулит, но все още съм доста съблазнителна. Ако това признание би успокоило много от тях, ще съм щастлива“, казва Уинслет.

С тази рокля на Badgley Mischka се появи и на синия килим в Лондон, изглеждайки невероятно секси, естествена, женствена, истинска.

Никога не съм имала за цел да стана известна. Виждах, че няма нито една известна пълничка актриса. Знаете ли, дете, което е било пълничко, остава дебел човек в главата си завинаги. И аз не се отличавах от останалите пълни момиченца. Виждах на улицата девойка с тесни дънки и къса тениска и исках да съм като нея, за да съм щастлива. Но после си казвах „щом ходи на такива високи токчета, значи не е щастлива.“

През цялото ми детство нито веднъж не съм чула жена да каже „харесвам тялото си“. Нито майка ми, нито сестра ми, нито най-добрата ми приятелка бяха доволни от отражението си в огледалото. Затова се старая да давам пример на дъщеря си, защото любовта към себе си започва още в детството.

Един ден ще кажа на дъщеря си „ние сме късметлийки с тези съблазнителни форми“. И се надявам тя да ми отговори „да, мамо, слава Богу.“

Вижте късметлийката Кейт Уинслет тогава и и сега в тази прекрасна рокля в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР