Празник на радостта с Marina Rinaldi

09 November 2022

Снимка: пресофис на марката

Колекция есен/зима 2022 на Marina Rinaldi е празник на радостта, на желанието човек да се забавлява, да се осмели и да играе, за да прогони скуката.

Щампи, геометрични и флорални, тъкани с различни текстури, плетива, леки трикотажни модели, ярко оцветени палта и рокли и поли с по-решителен силует.

Експлозията от цветове в колекцията ѝ дава силен заряд и я прави неустоима – езерно синьо, водно зелено, тюркоазено, аленочервено, фуксия, жълто, лилаво и табако.

Зимната колекция на Marina Sport се премества в Норвегия. Тя следва маршрут , свързващ столицата Осло с характерните малки и големи градове в далечния север в търсене на северното сияние и диви земи, покрити изцяло с лед, като островите Свалбард.

Гардеробът е подплатен с топли пуловери, със звездно присъствие този сезон, и меки подсилени връхни дрехи, предлагани в различни интерпретации за всяка индивидуалност.

Цветовата палитра е съставена от набор от неутрални нюанси, включително бяло, каша, камила, тъмно кафяво и черно заедно с ярките тонове на жълто, фуксия, корал, кралско синьо и зелено.

За финал Marina Rinaldi Elegante е за дръзките, уверени в себе си жени, които обичат блясъка на пайетите и ексклузивни детайли като пера и кожа. Колекцията е изпълнена със скъпоценни дрехи, изпъстрени с шарките и цветовете на земята: зеленината на тропическите джунгли и богатите флорални шарки на природата, покриващи всичко около нас.

Открийте колекция есен/зима 2022 на Marina Rinaldi в бутика на бул. Витоша 72 или на shop.mdl.bg.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР