Женска природа

Редица табута в сферата на красотата днес са безвъзвратно разбити. Но темата за изменения в интимната зона като инконтиненцията все още се повдига плахо, въпреки че засяга всяка трета жена.

09 October 2022

Във философията на клиники Skin Line здравето и красотата винаги вървят ръка за ръка, а приоритет са иновативните и ефективни решения за нуждите на пациентите. Решението, което предлагат за инконтиненцията, е уникалният уред InMode FormaV, с който се извършват безболезнени и ефективни радиочестотни процедури за лабиите и вагиналния канал.

Ефект с лекота

С процедурите се стимулират тъканите и производството на колаген и еластин, като това подпомага регенеративния и антиейджинг ефект. Освен положително въздействие върху тонуса и еластичността на тъканите, радиочестотната енергия стимулира кръвообращението и подобрява лубрикацията.

За разлика от предходното поколение процедури, таргетиращи същите проблеми, с FormaV това става безболезнено, няма никакъв възстановителен период и отнема по-малко от час. В САЩ, където процедурата се извършва от няколко години, няма нито един регистриран случай на нежелан или страничен ефект – по данни на Американската агенция по безопасност на храните и лекарствата.

Работещи комбинации

Освен като самостоятелна терапия, FormaV е подходяща поддръжка след други лазерни и хирургични процедури, както и в комбинация с PRP (O-shot), хиалуронови филъри, мезотерапии и InMode Morpheus8 в зоната. Отличен е ефектът като превенция при по-млади жени. FormaV постига до 30% намаляване на инконтиненцията само след една процедура, а едновременно с това третира възрастови промени по вулвата и лабиите, изменения в сексуалната функция и сензитивността, изменения във вагиналния канал вследствие от раждане или менопауза.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР