Винаги е време за добро уиски

eva.bg 06 October 2022

Световноизвестният уиски и ром експерт Сайрел Малд гостува на Whiskey Fest Sofia 2022. Той е автор на един от най-изчерпателните пътеводители в света на уискито Iconic Whiskey, публикуван в 26 страни - една от петте най-разпространени книги за спиртни напитки в света, посланик на Scotch Malt Whisky Society, съдия в европейски и световни състезания.

На предстоящия Whiskey Fest Sofia 2022, който ще се проведе в Sofia Event Center в МОЛ Парадайс от 7 до 9 октомври, той ще води майсторски класове за уиски ентусиасти и познавачи.

В тридневната уиски фиеста обаче има още много приятни изненади. Наред с възможността да се опознаят различните дестилерии и да се опита качествено уиски, всеки посетител, който обиколи над 20 щанда и събере печати в своята книжка – гид, ще може да участва в томбола, която ще се проведе в последния ден на фестивала. Голямата награда е пътуване до дестилерията на Jack Daniels в Линчбърг.

Колкото до тънкостите кое уиски е колекционерско, как да разпознаваме и да се наслаждаваме на ароматите на тази напитка, която може да ни остави незабравими спомени за мига, може да прочетете в специалното интервю, което Сайрел Малд даде за EVA.

Повече за предстоящото събитие може да откриете тук 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР