Гуинет заведе последователите си на круиз, но дали останаха доволни?

eva.bg 01 October 2022

По повод 50-годишнината си Гуинет Полтроу не само се снима по едната златна боя, но и покани последователите на сайта си Goop да прекарат няколко дни с нея на круиз из Средиземноморието.

Сбирката на най-запалените „гупита“ е била на борда на голям пътнически лайнер за 3000 пасажери. Заедно с нея са екип доверени помощници като д-р Елън Вора, които да разпространяват начина на живот на Гуинет, както и продуктите, продавани на сайта й. Една от интересните теории на тандема Полтроу-Вора например е, че очила със сини стъкла и лъжичка бадемово масло са способни да ви помогнат при психотичен срив. Както и че носенето на нефритено яйце във влагалището ще оправи хормоналните ви проблеми, нещо, което американските здравни власти безжалостно отрекоха.

Срещу сумата от 1500 паунда гупитата са получили услуги като две беседи, две физкултурни занятия, безплатно посещение на спа зоната и еднократен лек масаж, както и торбичка с козметични продукти. Повечето от тях останали разочаровани не само от лошата организация, но дори от появата на самата върховната жрица на култа Goop. Може би заради прегракналия й глас, свързан с болки в гърлото, който вероятно наложил оттеглянето й от борда на кораба инкогнито, без да се сбогува с последователите си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР